facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor van der Jagt Diving

van der Jagt Diving

Info

Gratis PARKEREN of bel 010 4519019

Geschiedenis

300 VIERKANTE METER DUIKPLEZIER EN SNORKEL MATERIALEN.

Adres: Kanaalweg 42 A, 2903 LS Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0620074090
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Kanaalweg 42 A
Postcode: 2903 LS



op zoek naar gerelateerd: Duikfles vullen Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aqualung Aqualung 0 meter Dealer van de regio Rotterdam
Voetbalshop.nl Capelle aan den IJssel Voetbalshop.nl Capelle aan den IJssel 944 meter Perfect schoenen besteld komen nog binnen Adidas
Recensies
Altijd weer gezellig bij Ron. Enige tijd geleden dat we hier waren vanwege omstandigheden maar of dat ik weer op het thuishonk ben. Lekker knus maar alles voorradig voor redelijke prijzen. Top bedankt Ron en snel tot later.
Nog bedankt voor de waardevolle informatie Ik bezit een citizen bn 4021 2e het is een heel mooi horloge maar deze stond stil ik dacht dat de accu stuk was maar Ron adviseerde mij deze in de zon te leggen en nu loopt het horloge weer als een zonnetje nogmaals bedankt. Groetjes Maurice.
Altijd een geweldige service, thanks Ron!
Mooie winkel, vriendelijke eigenaar en behulpzaam
Via webshop besteld. Fijn rekening gehouden met persoonlijke voorkeur. Na defect snelle aftersales service, goed meegedacht wat voor mij de snelste oplossing was. Top!
Gweldige gast daar , altijd vriendelijk en behulpzaam. prijzen zijn ook zeer scherp, wij komen er graag en de koffie is ook altijd vers en lekker !!
Goeie service. Eerlijk advies. Kleine shop, maar wat hij niet heeft, regelt hij. Sympathieke eigenaar.
Leuk contact gehad en 'een duikbril op sterkte' aangeschaft.
Al tientallen jaren hét adres voor duikpakken en materialen. Vriendelijk, gastvrij, deskundig en altijd behulpzaam. Parkeren naast de deur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid