facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Horst Keurslager

Van der Horst Keurslager
Adres: Kloosterstraat 4 , Eerbeek 6961 WT, NL
Telefoonnummer: 0313 651 227
Stad: Eerbeek
Route: Kloosterstraat 4
Postcode: 6961 WT



op zoek naar gerelateerd: Slagerij Dieren, Keurslager Horst, Van der Horst kleding, Openingstijden van der Horst eerbeek, Van der Horst huisarts, Slager eerbeek broodjes, Van der Horst aannemers, Partypan van der Horst
Recensies
De prijzen zijn bizar hoog tov de kwaliteit die ze leveren. €20 voor nog geen kilo kipfilet. Kip per filet verpakt in plastic milieubewust en niet schoon! Wij bestellen normaal altijd bij mr filet. Schone goede kwaliteits kip voor een nette prijs. Overig vlees halen wij niet meer bij een zogenoemde keurslager.
Goede en nette slager, groot assortiment, ze hebben een counter met vers vlees als eentje met gegrilld en ge marineerd vlees, ben hier geweest voor wat wild vlees maar heb ook een paar biefstukjes mee genomen voor het avond eten.
Vanmiddag twee broodjes carpaccio besteld. Wat blijkt? De carpaccio is gewoon bevroren. Dat kan gewoon niet bij een keurslager. Dan haal ik het wel bij de supermarkt. Daarnaast worden sommige broodjes door medewerkers klaargemaakt, die geen handschoenen dragen. Dat vergroot de kans helemaal op kruisbesmettingen. Mij zul je hier niet meer zien!
Heerlijk, goed vlees voor de BBQ! En rundvleessalade is ook superlekker! Aanrader! Vriendelijk personeel.
Absoluut een top slager, van het vlees, tot de salades, de gourmetschotels of de heerlijke belegde broodjes alles is van zeer goede kwaliteit en erg smakelijk Een zeer vriendelijk team!
Met de familie gebruik gemaakt van de barbecue service. Echt top! Niets ontbrak en het smaakte heerlijk. Ook het vegetarische pakket was heerlijk en gevarieerd. Zeker 5 sterren waard en voor herhaling vatbaar.
Had ik vorige week pa gedroogde varkens oren Zat er al flinke schimmel plekken op Dit hoort niet zo te zijn Heb al vakerder varkens oren gehad maar dit is absurd
Gisteren vlees gehaald voor de BBQ. Wat een geweldige kwaliteit. We hebben er van genoten.
Prima slager en vriendelijk personeel. Speciale vermelding verdienen de speciale arrangementen en schotels voor BBQ en bijvoorbeeld de kerstdagen.
Slagerij met super goed vlees, zeker een aanrader daar een kijkje te nemen in de winkel. Je kijkt je ogen uit naar de keus die je daar hebt. Moeilijk een keus maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid