facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Horst aanhangwagens

Van der Horst aanhangwagens

Info

Totaalaanbieder van aanhangwagens tot 3500kg, eigen productie, dealer van bekende merken, reparatie, onderhoud en schadeherstel, verhuur van aanhangwagens.

Geschiedenis

We zijn een specialist op de Nederlands aanhangwagenmarkt, waar we in 2001 begonnen zijn met een overname van een huis-tuin en keuken aanhangwagenbedrijf zijn we nu een totaalaanbieder die voor elk transport de juiste wagen weet aan te bieden, door in te kopen, aan te passen of speciaal in eigen fabriek op uw wensen afgestemd. Dit alles met een `geen fratsen, dat scheelt` instelling. kijk op onze zeer informatieve website en laat u verassen door onze veelzijdigheid!!



"We zijn een aanhangwagen totaalleverancier met een ‘geen fratsen dat scheelt’ mentaliteit. We helpen je gewoon graag, in aanschaf, huur, reparatie of onderhoud van je aanhangwagen. Altijd het beste voor de lange termijn #voorwiekwaliteitwaardeert"
Adres: Draaiing 1, 8072 TC Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341270605
Stad: Nunspeet
Route: Draaiing 1
Postcode: 8072 TC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Aanhanger huren Nunspeet, Autoambulance huren Nunspeet, Kaliber Aanhangwagens, Van der Horst Lamborghini, Jozua Aanhangwagens, Aanhanger huren Elburg, Aanhanger huren Horst, Van der Horst Vastgoed
Recensies
Top bedrijf. Belde aan het eind van de middag of ik een aanhanger kon huren omdat een transporteur een 6 meter lang pakket ja dat lees je goed op de verkeerde locatie had afgeleverd. Er was er geen op locatie maar zijn er speciaal nog één uit de opslag gaan halen en ook nog voor een hele schappelijke prijs. Helden!
Bedrijf bezocht vanwege MP advertentie. Ik ben vlot, correct en vriendelijk geholpen. Bij vertrek, mét aanhanger, nog een klein presentje meegekregen.
Voor ons bedrijf hier een twintrailer gekocht. We werden vriendelijke geholpen, helder en duidelijke communicatie. Bij de extra opties werd er met ons meegedacht wat we erg fijn vonden. Een goede service en een heel fijn bedrijf met leuke hard werkende mensen. Als we in de toekomst nog een aanhanger gaan kopen doen we dat absoluut bij van der Horst!
Zeer te spreken over dit bedrijf! Met de aankoop word er goed met je meegedacht. En als je na de tijd wat nodig bent word je netjes te woord gestaan een goed geholpen.
Vandaag mijn bagagewagen opgehaald. Zeer vakkundig en behulpzaam personeel. Erg tevreden over de afhandeling.
Via Facebook ben ik terecht gekomen bij van der horst aanhangwagens. Na eerdere mailcontacten mbt prijzen en opties werd ik vriendelijk beantwoord op mn mailtjes. Een jaar later heb ik mn nieuwe aanhanger bestelt bij Arjan een tridem expert van Henra. Levertijd was 3 weken dus daar was ik zeer verrast over. Dat het zo snel geleverd kon worden. Maar binnen 3 weken kon ik de nieuwe aanhanger al ophalen. De volgende aanhanger bestel ik weer bij van der horst aanhangwagens. #voorwiekwaliteitwaardeerd
Prima service, niet te duur en prima kwaliteit aanhangers TOP
ZOALS KWALITEIT MOET ZIJN. Wij wonen in het buitenland en waren op vakantie in Nederland op de Veluwe. Nergens hadden bedrijven de tijd helaas. Mijn remmen en oploop rem werkte niet! Bij Van der Horst Aanhangers te Nunspeet werd ik hartelijk ontvangen en zocht men meteen naar een oplossing ondanks de bomvolle werkplaats agenda. Vriendelijke monteur kwam de aanhanger aanpikken en ik mocht even mee naar de brug. De koffie werd aangeboden. Echt wel super hoe je benadert wordt als klant en met je wordt meegedacht de kosten te beperken.. Deskundig werd het remsysteem nagelopen en na een verschillende ingrepen cq aanpassingen, zoals een las leggen bij oploop systeem goedkoper dan nieuwe koppeling en het bijstellen van de kabels onder de aanhanger, kon ik met gerust hart de reis vervolgen. De factuur was het zeer redelijke uurtarief. Chapeau!! Ik laat de volgende ronde in Nederland groot onderhoud doen aan het onderstel zeker weten. Van der Horst wordt serieus zeer aanbevolen!!
Goede kwaliteit aanhangers en erg vriendelijk en eerlijk personeel!
Dit is nou een leuk bedrijf met ouderwets goede service.Afspraak is afspraak bij Van der Horst. Iedereen is vriendelijk en vakkundig. Wij zijn blij met onze nieuwe paardentrailer en de uitstekende afhandeling. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid