facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Heijden Houthandel

Van der Heijden Houthandel

Info

Familiebedrijf Houthandel Van der Heijden is al meer dan 25 jaar vanuit Heesch actief voor particulieren, hoveniers, aannemers en bedrijven.

Geschiedenis

Kwaliteit begint bij Van der Heijden met een luisterend oor...

Van adviseur tot en met chauffeur, we staan allemaal graag voor u klaar. Dat begint al met het advies, dat is altijd op maat. Of het nu gaat om een eenvoudig product voor uw tuin, of bijvoorbeeld een groot tuinhuis. Wij maken er tijd voor en uw wensen staan bij ons centraal.

Bij Van der Heijden begint kwaliteit met een luisterend oor en stopt dat niet bij de aflevering. Ook daarna kunt u een beroep op ons blijven doen, voor bijvoorbeeld onderhoud, uitbreiding of welke vraag dan ook. Ons team blijft u graag helpen, ook als u een klacht heeft.



"Wilt u ook heerlijk wegdromen en eindeloos genieten in uw eigen tuin? Kom dan naar onze showroom in Heesch om inspiratie op te doen voor uw tuinhuis, bijgebouw of overkapping. Hier kunt u binnen en buiten diverse modellen zien, van eigentijds tot zeer exclusief.Wij vertellen u graag meer over de diverse uitvoeringen, waarna we graag een ontwerp voor u maken. Plan direct een adviesgesprek."
Adres: Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch
Telefoonnummer: 0412 - 452 718
Stad: Heesch
Route: Bosschebaan 72
Postcode: 5384 VZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Van der Heijden Buitenleven, Tuinhuis Heesch, Van der Heijden schutting, Van der Heijden overkapping, Houthandel Schaijk, Hout Gemert, Houthandel Nijmegen, Houtzagerij Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting MaxZorg Stichting MaxZorg 2 km Stichting MaxZorg is een thuiszorginstelling die kwaliteitszorg op maat aanbiedt in d...
Maashorst Events Maashorst Events 5 km Heerlijk bos om in te wandelen, voelt als een echt bos bos, het wordt wel duidelijk a...
Veulenveiling Maren-Kessel Veulenveiling Maren-Kessel 10 km Veulenveiling Maren-Kessel wil rond 45 veulens veilen, die interessant gefokt zijn, e...
Recensies
Mooie nieuwe poort gekocht wel een beetje jammer van de levertijd die na derhand een week of 6 langer werd
Nieuwe carport aangeschaft bij Van der Heijden. Goed advies, fijn meegedacht in het ontwerp en prachtig resultaat! Ook het team Bart en Walter wat de plaatsing verzorgd heeft dacht goed mee en heeft vakwerk geleverd. Hier word je blij van!
Al 3 overkappingen laten plaatsen door dit bedrijf, waarvan 2 in ons nieuwe huis. Tevreden over de prijs/kwaliteit.
Van der Heijden heeft bij ons een dak met lichtstraat geplaatst naar volle tevredenheid ! vanaf het begin begeleid door Rene van Gijsel. eerst een schets met een potlood vervolgens wordt er goed met je meegedacht. er wordt goed geluisterd naar wat onze wensen waren. onze wens was een dak met een lichtstraat/zadeldak. uiteindelijk de technische tekening en uiteindelijk akkoord gegeven . het dak wordt ingemeten door de inmeter en verder uitgwerkt. tijdens de montage zeer prettige en nette mensen over de vloer. tijdens de montage waren er wel wat kleine puntjes, maar deze wreden snel en naar tevredenheid opgelost door Rene. Al met al hebben we een heel mooi dak waar we heel veel positieve reactie's op hebben gehad. Als laatste hebben we ook nog met de ideeën/advies van Rene zelf een bank gemaakt voor in de aanbouw.het hout en verlijmen en zagen is door van der Heijden gedaan , ook deze bank ziet er gaaf uit ! ook het ter beschikking stellen van de aanhanger zonder kosten is zeer klantvriendelijk ! al met al zal ik hier zeker weer terug komen voor de volgende aankopen.
Enkele jaren geleden een tuinpoort aangeschaft. Na een tijd begon deze te verzakken. Gebeld, en wat een goede service! Met 2 man sterk hebben ze gezorgd voor een goede structurele oplossing. Snel in reageren, snel met inplannen.
Bijna twee jaar geleden een nieuwe poort laten plaatsen. Was goed. Enkele weken na het plaatsen was er een probleempje mee. Ze kwamen het heel snel kosteloos oplossen. Deze week een schutting laten zetten. Ook weer prima werk. Helemaal tevreden mee. Ze begrijpen wat je wilt, denken met je mee en leveren wat je nodig hebt, niet meer en niet minder.
Kan niet niks anders dan positief zijn. Wij hebben in een periode van 2 jaar een houten poort gekocht, een nieuw hekwerk om onze paardenbak en nog wat losse hekjes. Ze zijn qua prijs voordeliger dan andere bedrijven die wij hebben vergeleken. De service en het klantgericht meedenken is echt top. Ze waren vergeten de poort te behandelen, dit is later kosteloos gedaan. Ook tussentijds nog extra schroeven opgestuurd en een nieuw slot voor een hekje. Kortom, topbedrijf en we zullen in de toekomst hier zeker terugkomen.
Hoge prijzen, maar teleurstellende service. Het is meerdere keren voorgekomen dat ze terugkomen op afspraken. Onprofessioneel, onbetrouwbaar en eigenlijk simpelweg onfatsoenlijk.
Goede service en advies van Jochem van der Heijden. Hij heeft ons goed geholpen onze paardenstal om te toveren in een buitenhuis! Andere medewerkers waren iets minder klantvriendelijk maar hadden wel kennis van zaken.
Top zaak. Kundig personeel, kwaliteitsproducten met kundig advies. Goede materialen en kundige montage medewerkers. Prijs is stevig maar in overeenkomst met het geleverde product. Geen risico’s en altijd kundige service. Zonder aarzeling aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid