facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Heiden Optiek

Van der Heiden Optiek

Info

We onderscheiden ons door presentatie en een uiteenlopende collectie, maar vooral door de kwaliteit van advies en begeleiding.

Geschiedenis

Wij onderscheiden ons niet alleen door presentatie en een uiteenlopende collectie, maar vooral door de kwaliteit van advies en begeleiding.

Dat deze formule werkt blijkt uit het feit dat vele brildragers hun weg hebben weten te vinden naar onze winkel.

U vindt er alles onder één dak: Van deskundige oogmeting, optometrisch onderzoek, nauwkeurige contactlensaanpassing, bril- en glasadvies tot een gewaarborgde nazorg.
Vele bekende merken monturen en contactlenzen kunnen worden geleverd.

Voor ieder budget is er een bril of contactlens te vinden. Speciaal voor de kinderen hebben wij een uitgebreide collectie die vaak wisselt om zo met de modelijn mee te gaan. De oersterke kinderbrillen worden voorzien van ‘keihard’ kunststof glas voor een kindvriendelijk prijsje.

Adres: Zomerakker 32, 3206 TH Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 638196
Stad: Spijkenisse
Route: Zomerakker 32
Postcode: 3206 TH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Opticien Spijkenisse centrum, Specsavers Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Specsavers Nederland Specsavers Nederland 2 km Een super winkel vriendelijk personeel en een mooie garantie mijn bril was het pootje...
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 2 km Op afspraak wordt je vakkundig vriendelijk geholpen .
Saers Opticiens Saers Opticiens 2 km Verkeerde glazen en schroeven in mijn Porsche bril van €529,00 geplaatst. 18 juni 20...
Boorsma Optiek Boorsma Optiek 3 km Super goed advies en service! Ik kan niet tegen een varifocale bril bevestigd door oo...
Recensies
Ik word altijd goed geholpen. Mag wat duurder zijn maar dat is het me waard.
Al 5 jaar een tevreden klant misschien iets duurder maar goede kwaliteit is het zeker waard. Geen hoofdpijn meer en perfect afgestemd op mijn ogen, links correctie op cilinder afwijking en nooit geen last meer gehad dat het niet helemaal goed was dat was bij Pearl wel anders.. Ben klaar met de smoesjes u moet 4 - 6 weken wennen en soms iets langer.... Bij van der Heiden weinig tot geen last van gehad binnen 1 week helemaal gewend en perfect zicht beter dan ooit. Pas geleden weer laten testen... Het was weer een goede service.... En nee hoor meneer weinig tot geen verandering dus als de bril verder bevalt gewoon niets veranderen... Kijk dat heet service en klant gericht zonder geld klopperij. Tevredenheid betaald zich bij mij uit in de goede service en kwaliteit. Ps... Je wil toch altijd het beste voor jezelf.. Je bespaart toch ook niet op een mobiele telefoon. Ga zo door van der Heiden!
Deskundig, aardig en vriendelijke personeel die luisteren naar je klachten en proberen mensen zoveel mogelijk op hun gemak laten voelen... Redelijk goed- kwaliteit verhouding. Als je op zoek bent naar kwaliteit, dit is de plaats!
Hele slechte behandeling totaal niet geïnteresseerd wat je vraag was er zo klaar mee wilde 20 zonnebrillen kopen voor me personeel kijk lekker ergens anders ik zou die man en vrouw de zak geven ongelooflijk!!!
Probleem wat ik had,is netjes opgelost door de filiaal manager
Echt een hele goede opticien. Nemen de tijd voor je. Dankzij hun op tijd naar oogarts/oogziekenhuis gestuurd
Totaal geen aandacht voor de klant. Geen aanrader
Altijd persoonlijke aandacht en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid