facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor van der Heide Schoenen

van der Heide Schoenen

Info

van der Heide schoenen

Geschiedenis

In onze winkels in Franeker & Harlingen vindt u een eigentijdse dames-, heren, en kindercollectie, welke per seizoen met veel zorg en nauwkeurigheid wordt samengesteld. Dit gebeurt met oog voor pasvorm, detail, kwaliteit en uiteraard de laatste mode trends. Neem vrijblijvend een kijk in een van onze winkels en aanschouw de collectie met eigen ogen en laat u verassen, oordeel zelf!

Adres: Voorstraat 8, 8801 LC Franeker
Telefoonnummer: 0517 392591
ln.neneohcsediehrednav@ofni
Stad: Franeker
Route: Voorstraat 8
Postcode: 8801 LC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoenmakerij Versteeg Franeker Schoenmakerij Versteeg Franeker 43 meter Goede schoenmaker met vriendelijke mensen. Heb m’n redwing laarzen gebracht voor nie...
Scapino Scapino 111 meter Goede prijs goed assortiment goede service kwaliteit schoenen! Deze BUGATTI'S 3 jaa...
Kamsma Schoenen Franeker Kamsma Schoenen Franeker 210 meter Super service, schoenen speciaal voor mij besteld. Erg blij mee !!!
Recensies
Voor het eerst schoenen hier gehaald. Werd goed geholpen en ben zeer tevreden. Hier ga ik vaker mijn schoenen weghalen!
Kundig en vriendelijk. Mijn go to zaak voor schoenen.
In de afgelopen jaren zijn wij meerdere keren speciaal naar Franeker afgereisd om schoenen te kopen in deze zaak. Als klant word je er gastvrij ontvangen. Men is enthousiast over jouw komst. Vervolgens word je vriendelijk en deskundig geholpen. Zo'n winkel behoort absoluut tot de top!
Wederom top geholpen met het maken van een keuze: leuke Sneaker van Hub, sketchers voor het werk en voor thuis heerlijke Glerups. Super bedankt en tot een volgende keer.
Geweldig vriendelijke luitjes die naast het meedenken over schoenen ons ook van informatie hebben voorzien over de omgeving. Dikke aanrader als je opzoek bent naar nieuwe sloffen
Op Voorstraat 8-10 in Franeker is Van der Heide Schoenen gevestigd. Bij Van der Heide Schoenen vind je alles op het gebied van Schoenen. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Deskundig geholpen. Fijne winkel.
Wolky schoenen
Vertaald door Google Leuke kleine schoenenwinkel met geweldige service. Origineel Schöner kleiner Schuhladen mit tollem Service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid