facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Ham voor ogen

Van der Ham voor ogen

Info

Wij zijn een modern optiek bedrijf in het gezellige centrum van Zevenbergen. Al onze mederwerkers zijn gediplomeerd en helpen u graag verder in de zaak.

Geschiedenis

Een opticien met een breed assortiment brillen, contactlenzen, zonnebrillen en accesoires in elk prijssegment. Sinds 1969 de opticien van Zevenbergen en omstreken. Onze winkel is zeker een bezoekje waard!

Adres: Noordhaven 64, 4761 DB Zevenbergen
Telefoonnummer: 0031168329861
Stad: Zevenbergen
Route: Noordhaven 64
Postcode: 4761 DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 90 meter Wederom goed geholpen , vriendelijke mensen daar .
Brilmode Rob Boon Zevenbergen Brilmode Rob Boon Zevenbergen 105 meter Mijn ouders en ik worden hier altijd goed en snel geholpen. Personeel is erg vriendel...
Recensies
Die man is zo arrogant. Koop je een dure bril, blijkt dat sterkte niet goed te zijn. Ga je naar de oogarts die het nog heeft bevestigd. Er is een fout gemaakt in de meting. Maar die man van Van Ham zegt gewoon doodleuk dat het niet aan hem ligt en dat hij er niets aan doet. Zit je daar met een bril van een paar honderd euro die je niet op kunt omdat je dan steeds misselijk wordt. Inmiddels heeft ook een nieuwe opticien bevestigd dat de meting fout was en ben ik blij met mijn nieuwe bril. Dit is al even geleden nu, maar ik wilde het toch even posten omdat ik nu al van iemand anders hoorde, dat daar ook de sterkte verkeerd was.
Dit is dé Opticien van Zevenbergen. Het is een hele nette winkel met zeer vriendelijk personeel. Bij binnenkomst wordt je vrijwel direct geholpen. Het even laten rechtzetten of schoonmaken van je bril is ook zo gebeurt. Je kunt er tevens terecht voor een professionele oogmeting. Bij Van Der Ham Zevenbergen hebben ze écht oog en aandacht voor de klant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid