facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Ham Trading

Van der Ham Trading

Info

Van der Ham Trading is uw adres voor scooters, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie en nog veel meer! Bezoek www.vanderham-trading.com.

Geschiedenis

Voor onderhoud aan uw scooter bent u bij ons ook aan het juiste adres. Van der Ham Trading was één van de eerste winkels in Nederland die 4 takt scooters verkocht. Wij hebben hierdoor een ruime technische kennis als het gaat om onderhoud en reparatie aan alle merken scooters zowel 2 takt en 4 takt maar ook elektrisch!

Van der Ham Trading is uw adres voor scooters, schakelbrommers, quads, onderdelen, accessoires en nog veel meer! Wij hebben het breedste assortiment aan scooters, onderdelen en accessoires. U kunt ons gehele assortiment online bekijken en bestellen. Wilt u toch liever eerst een proefrit maken dan, bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom in Lisse.

Adres:
Telefoonnummer: 0252421516
Stad: Lisse


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Giant store Oppelaar Lisse Giant store Oppelaar Lisse 736 meter Prima zaak met een groot assortiment fietsen en assecoires. Medewerkers ook erg vrien...
Bemelman Bikesport Bemelman Bikesport 1 km Problemen met schakelen tijdens een fiets rit snel en goed verholpen. Top service!
Recensies
Winkel bestaat niet meer. Gekocht.leek goede nette scooter maar allemaal mankementen. Dacht 14 juni 2023 ga terug maak zaak is geheel weg. Volgens personeel uit het niets eigenaar gestopt. Site draait nog?
Hele hele slechte zaak welke riekt naar oplichting. Allereerst het positieve dat was het mailcontact waar ze echt heel vriendelijk en helpzaam waren en we zelfs op zaterdag de scooter konden ophalen De testrit was prima alles werkte zoals het zou moeten dus betaald en meegenomen. Bij aankomst geen koffie waar je na 2 uur rijden wel aan toe was maar goed ik kon de Scootmobiel voor een uiterst zacht prijsje meenemen en vond het prima. Na thuiskomst de scooter uit de bus gehaald en deed het niet. De accu's gaven juiste voltage aan maar rijden deed ie niet meer. Contact gezocht op maandag en geen antwoord pas op dinsdag contact en antwoord helaas pech zo gekocht voor een zacht prijsje dus niet mauwen en klaar. Heb gevraagd wat het kon zijn of iets daar deden ze niets mee en behulpzaam nadat ze geld in hun kassa hadden liggen was de buit binnen. Contact gezocht met advocaat en gaf aan eerst maar eens tot een oplossing zien te komen. Waar ze voor de verkoop enthousiast antwoorden werd en wordt er gewoon niet meer op gereageerd. Ik had de reviws gelezen maar dacht zal allemaal wel en ik ga altijd uit van de eerlijkheid van de mens. Helaas ben ik bedonderd en is mijn positieve manier van denken de kop ingedrukt door een stel amateurs die snel geld willen vangen en bij twijfel of problemen niet meer thuis geven. Intussen blijkt er meer aan de hand te zijn dan gewoon de accu's met gevolg dat de scooter de stort op kan. Mensen denk goed na er zijn in deze wereld eerlijke mensen, mensen die eerlijk en met gevoel iets proberen op te lossen en mensen welke achterbaks, oneerlijk en smerig te werk gaan. Dit laatste betreft vd Ham Trading en zoals vaak bij dit soort knutselaars telt enkel het geld en niet het sociale en eerlijke manier van zaken doen. Dus koop niets denk goed na voordat je met zulke mensen in zee gaat en lees de reviews welke genoeg zeggen. Dit soort bedrijven zijn een smet voor al die nette bedrijven welke wel eerlijk zaken doen Je zult zien dat ze wel heel snel antwoord kunnen geven op deze review maar normaal een antwoord geven op mail na pech met je aangekocht product voor welk bedrag dan ook weten ze de verstuurknop niet te vinden. VD Ham Trading bedankt.
Een nieuwe scooter hier gekocht binnen een jaar weer een andere moeten kopen alleen maar ellende gehad
Zou hier niet heen gaan om iets te laten maken. Wat een slechte service! Een hoop geld betaald voor nop. Onderdeel na 1 week al kapot en euvel was niet goed gerepareerd dus toen opnieuw 1 nieuw onderdeel dat moest besteld worden voor het euvel. Dat is al 1,5 maand geleden en nooit meer wat gehoord na meerdere keren contact. Ook over het kapotte deel niet. Ga hier nooit meer heen.
Rob is een aardige vent die je goed advies geeft. Scooter was netjes volgens afspraak geleverd en alles werkt zoals je kan verwachten.
Mijn snorscooter ingeruild voor eentje met bredere zit voor 2 personen. Hoewel ik van te voren een bepaald merk in mijn hoofd had kreeg ik andere snors te zien en mocht ik even proef rijden. Deze beviel zeker! goed advies gekregen. Netjes afgeleverd. Er was nog een dingetje waar ik snel voor terug kon komen en ook dat is netjes opgelost.
Wij zijn super geholpen door Rob,door een domme fout,IPVbenzine te tanken,in mijn scooter, ging er Diesel in.En was het klaar.MHet heeft veel tijd gekost,en veel koste,maar het was het waard.Super bedankt Rob!!
Super services bij van der ham trading. Opzoek naar een scooter en werd met al mijn vragen goed geholpen. Afgelopen zomer gekocht en helemaal niets te klagen!
We hadden een afspraak gemaakt voor een grote beurt en de scooter zou einde dag klaar zijn. Niets meer gehoord en bij navraag bleken ze de scooter te zijn vergeten. De volgende dag zou die wel klaar zijn. Weer niets gehoord en na gebeld te hebben bleken ze er niet aan toe gekomen te zijn. Ze wilden het toch nog goed maken en hebben toen toch nog een grote beurt gegeven. Ook de benzineslangetjes werden vervangen voor nieuwe. Nu zijn we 3 maanden verder en kregen we een benzinelekkage. De benzineslangetjes waren niet vervangen. Wellicht zijn het vakmannen daar maar op ons kwam het allemaal behoorlijk chaotisch over en gaan wij er niet meer naar toe.
Erg tevreden over dit bedrijf, een nieuwe scooter besteld en werd zoals afgesproken een week later geleverd, inclusief een gratis slot. De nieuwe scooter scheelde in aanschaf dik 370 euro met de meeste andere scooter winkels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid