facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor van der Ham Optometristen

van der Ham Optometristen

Info

Wij zijn geen gewone brillen winkel. We zijn ook geen gewone opticiens. We hebben meer dan gewone brillen… Maar we zijn nog steeds ‘gewoon’ Van der Ham.

Geschiedenis

Van der Ham Optometristen heeft al een lange geschiedenis in de Hoeksche Waard. Service, persoonlijke aandacht, vakmanschap en kwaliteit staan, vanaf de oprichting, hoog in het vaandel.

Bij Van der Ham Optometristen vindt u altijd het laatste nieuws op het gebied van oogmode, exclusieve monturen en zonnebrillen van topontwerpers. Naast deze exclusieve montuurcollecties biedt Van der Ham Optometristen u ook optimale oogzorg, ook wanneer het om contactlenzen of nachtlenzen gaat.

Tijdens de oogmeting zal u geholpen worden door één van onze optometristen of opgeleide opticiens. We zullen u niet alleen voorzien van een goed advies, maar er zal ook gekeken worden naar de gezondheid van uw ogen.



"Al sinds 1947 voorzien wij bril- en contactlensdragers van de beste en mooiste oplossingen. Oogmetingen en controles doen onze optometristen met plezier en op het hoogste niveau. De laatste montuur-mode in een super gezellige winkel waar koffie van Illy, thee van Dammann, vriendelijkheid en de beste oplossing standaard zijn maar wel speciaal voor u.Komt langs, u bent meer dan welkom en laat u verbazen wat er allemaal kan. We zien u graag!"
Adres: Oost-Voorstraat 8, 3262 JE Oud-Beijerland
Telefoonnummer: (0186) 612739
Stad: Oud-Beijerland
Route: Oost-Voorstraat 8
Postcode: 3262 JE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Van der Ham Bergen op Zoom, Van der Ham Optiek Bergen op Zoom openingstijden, Van der ham utrecht, Van der Ham chocolade, Van der Ham quad, Van der Ham Keukens, Lensplan van der ham, Van der Ham Beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Specsavers Nederland Specsavers Nederland 68 meter Schroefje vastzetten van mijn zonnebril op sterkte. Men had geen tijd terwijl ik hem ...
Augustijn Optiek & Optometrie Augustijn Optiek & Optometrie 102 meter Na eerder een goede ervaring gehad te hebben bij dit bedrijf, ervoor gekozen Augustij...
Recensies
Hele fijne zaak met fijn personeel en volgens mij een goeie werksfeer wat zijn weerslag heeft op de klanten
Ben al jarenlang tevreden klant en ook nu weer superblij met van der Ham. Met wat passen en meten letterlijk en figuurlijk nog voor mijn vakantie de perfecte lenzen en leesbril in de koffer !! Veel dank aan Thomas voor klantvriendelijkheid, meedenken, sneldheid. Topservice !!
Uitstekende service, erg mooie monturen, prettige communicatie. Voor brillen in het hogere segment zeer zeker aan te raden.
Zo blij met Van der Ham! Ze staan altijd voor je klaar en ik word persoonlijk geholpen, ik ben geen nummer. Merk ook echt de professionaliteit van elke medewerker. Aanrader!
Vandaag niets met brillen of lenzen, maar opgetreden met saxofoon leerlingen. ben een van de leerlingen Geweldig genoten.
Super goede service!
Super leuk en vriendelijk personeel! Zeer professioneel!
Je wordt goed geholpen! Vriendelijk personeel!
Je wordt perfect geholpen en goede informatie!!
10 sterren!!! Wat een super service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid