facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Graaf "De Molen"

Van der Graaf
Adres: Hoofdvaart 97, 7701 JH Dedemsvaart, Nederland
Telefoonnummer: 0523 612 484
Staat: Overijssel
District: Hardenberg
Stad: Dedemsvaart
Route: Hoofdvaart
Huisnummer: 97
Postcode: 7701 JH


Openingstijden

maandag: 13:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–19:00
zaterdag: 08:30–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Altijd tijd voor een praatje, leuke plantjes gekocht en ook voor de volkstuin.
Grote voorraad paarden spullen. Chabrakken, hoofdstellen, halsters,handschoenen, laarzen, jassen enz enz. Maar ook voer, drinkbakken, hindernissen, enz enz. Het personeel is vriendelijk en staat altijd voor je klaar om iets uit te zoeken.nOok hebben ze een grote voorraad gereedschap voor de tuin. Al met al een bezoekje waard.nDe prijzen zijn prima. Gratis parkeren vlak voor de winkel.
Goede service, had jaar geleden uitrijdeken gekocht maar niet gebruikt. Achteraf niet de juiste en kon het nog steeds omruilen voor een andere uitrijdeken.
Mooie winkel met een grote variëteit aan spullen voor dier en tuin.
Schoon sanitair, honden-losloopbos is een meerwaarde. Goed als uitvalbasis voor watersport of fietstochten. Ons inziens wel te duur in vergelijking met andere kleine campings. Voor de prijs mag je minstens een gratis douche verwachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid