facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Graaf De Molen

Van der Graaf De Molen

Info

Voor dier, tuin en ruitersport.

Adres: Hoofdvaart 97, 7701JH Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 31523612484
Stad: Dedemsvaart
Route: Hoofdvaart 97
Postcode: 7701JH


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: De Scheerspecialist
Recensies
Grote voorraad paarden spullen. Chabrakken, hoofdstellen, halsters,handschoenen, laarzen, jassen enz enz. Maar ook voer, drinkbakken, hindernissen, enz enz. Het personeel is vriendelijk en staat altijd voor je klaar om iets uit te zoeken. Ook hebben ze een grote voorraad gereedschap voor de tuin. Al met al een bezoekje waard. De prijzen zijn prima. Gratis parkeren vlak voor de winkel.
Altijd vriendelijk personeel, hier kun je voor je huisdier alles vinden.
Zoveel keus! Goede prijzen. Kan er al jaren heel goed terecht voor onze hond. Heel klantvriendelijk. Goed parkeren.
Vijne winkel met vriendelijke personeel. Die je altijd willen helpen als je een vraag hebt.
Prima met heel veel tuin en anders buiten art. Ook alles voor dieren houden en paard rijden. Verrassend veel artikelen.
Gezellige winkel met vriendelijke en kundige medewerkers.
Schoon sanitair, honden-losloopbos is een meerwaarde. Goed als uitvalbasis voor watersport of fietstochten. Ons inziens wel te duur in vergelijking met andere kleine campings. Voor de prijs mag je minstens een gratis douche verwachten.
Hier wordt je altijd netjes en correct behandeld.
Mis alleen nog een groot assortiment tuinplanten. Nergens in de buurt wat te krijgen. Misschien uitbreiden tuinplanten door iemand in dienst te nemen die dit inkoopt en verkoopt ? Ik hou me aanbevolen : Top winkel en top locatie en goed personeel
Via via bij deze zaak terecht gekomen om messen te laten slijpen van de scheermachines. Na de eerste partij via mail contact retour te hebben ontvangen nu alle machines ter controle aangeboden. Ben keurig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en schoonmaaksessies, ik wist niet dat er zoveel haar verzameld kon worden in een machine in zo'n korte tijd, of heeft de vorige leveranciers zijn werk niet goed gedaan......? Ik ben benieuwd naar het resultaat bij de volgende scheersessie. Bedankt voor de goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid