facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Gang Watches

Van der Gang Watches

Info

Balance in motion - this is what makes a watch a Van der Gang. It is the combination of beauty, fine craftsmanship and functionality that tells our story.



"In our manufacture in Dokkum Holland, everything is geared towards the perfect combination of design and technique.Van der Gang watches are characterised by our continuous focus on perfection.It is the combination of high quality materials, craftsmanship and functionality that makes a Van der Gang so unique."
Adres: Rondweg-Noord 15, 9100 AC Dokkum
Telefoonnummer: 310519820220
ln.sehctawgnagrednav@gnitekram
Stad: Dokkum
Route: Rondweg-Noord 15
Postcode: 9100 AC



op zoek naar gerelateerd: van der gang dokkum horloges prijzen, van der gang vlieger, van der gang occasion, van der gang 20003 prijs, van der gang watches review, van der gang 20052, van der gang 20019 prijs, van der gang chronograph
Recensies
Tja.. wat zal ik zeggen? Ik ben een enorm trotse klant vanaf het eerste uur 2004. Een aantal weken geleden mijn Van der Gang aangeboden voor een servicebeurt. Prijsopgaaf zonder blikken of blozen: bijna € 1.000,-!! Aangegeven dat ik dat toch wel buitensporig veel geld vind voor een servicebeurt aan een horloge waar -zo neem ik aan- alleen de beste materialen in worden gebruikt. Daarna werd een 'uitgeklede' versie van een servicebeurt aangeboden voor een veel lager bedrag ?. Maar ja... het voelt gewoon niet goed meer. Zo jammer en teleurgesteld. De commercie 'lijkt' het ook hier weer te winnen, daar waar PASSIE -volgens mij- ooit de drijfveer was 1/11/2022: Beste heer Van der Gang, Wybe, Ik waardeer ons telefoongesprek van vandaag en stel vast dat e.e.a. deels is te wijten aan de matige communicatie. Tenminste, in mijn ogen. Spijtig ook dat we pas persoonlijk contact met elkaar hebben nadat ik mijn oprechte mening heb gedeeld via dit platform en niet in een eerder stadium, bijvoorbeeld n.a.v. mijn e-mails die aan u persoonlijk waren gericht. Ik zal mijn Vandergang met plezier blijven dragen, al zit er nu wel een onzichtbaar krasje op Nog even voor de feitelijke juistheid: er is geen sprake van een nieuwe horlogeband. Ik heb een 'beperkte' servicebeurt afgenomen en heb betaald voor de verzending.
Echte horlogemakers in hart en nieren met passie en toewijding. Wat een perfectie... Helaas niet betaalbaar voor mij.
Prachtige horloges van Nederlands fabricaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid