facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Burgt Uw Groene Vakwinkel

Van der Burgt Uw Groene Vakwinkel

Info

Sinds 5 januari 2010 uitgegroeid tot een groen warenhuis. Naast bekende A-merken beiden we u ook een breed assortiment aan eigen merken. Uniek en voor een eerlijke prijs.

Geschiedenis

Warenhuis met o.a. Dier, Tuin, Klus, Huishoud, Speelgoed. Ons assortiment bestaat uit een breed assortiment van eigen merken (uniek en sterk geprijsd), huismerken van geselecteerde groothandels en uiteraard de landelijke A-merken. Door deze combinatie zijn wij in staat om om een kwalitatief assortiment neer te zetten tegen concurrerende prijzen!

Bezoek onze winkel en laat u verassen door ons uniek en zeer brede assortiment. Naast ons vaste assortiment dagelijkse producten hebben we ook een wisselend seizoen-assortiment. Deze loopt uiteen van bloembollen tot zwembad- en carnavals producten.

De kracht van eenvoud en oplossing gericht denken is wat onze winkel onderscheid. In zowel onze eigen merken als in keuze van A-merken, kijken we altijd naar de praktische invulling voor u als consument, met daarbij altijd aandacht voor een eerlijke stabiele prijsstelling.

Adres: Kerkstraat 27a, 5411 EA Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0486-750912
Stad: Zeeland
Route: Kerkstraat 27a
Postcode: 5411 EA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Groene Vakwinkel webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Eijsermans Zeeland Jumbo Eijsermans Zeeland 188 meter Kom regelmatig in zeeland winkel vaak zijn de schappen niks op voorraad
oRIAginal oRIAginal 997 meter oRIAginal maakt mooie tassen van vintage stoffen. Het is ook mogelijk om je favoriete...
Smits Hout Bouw Smits Hout Bouw 1 km Een vooraanstaand bedrijf in de regio op het gebied van speeltoestellen. Ook verzorgt...
Van den Elzen Caravans en Recreatie Van den Elzen Caravans en Recreatie 2 km 2 kachels geleverd waarvan 1 defect. Teruggestuurd en direct een nieuwe ontvangen. To...
Recensies
Erg prettig winkelen zo in deze toch al barre corona-periode. Via de telefoon een bestelling kunnen plaatsen, ruime kennis en komt met goede alternatieve om mij beter te assisteren.
Behulpzaam personeel en hebben echt alles om te klussen.
Groot assortiment en een grote behulpzaamheid met een prima service, een echte dorpswinkel.
Vriendelijke mensen die meedenken met de klant. Top, ga zo door! Ennuh nog bedankt voor het voerbakje!
Een super vakwinkel...mochten ze iets niet hebben....dan bestellen ze het voor jou. Wat een service.
Altijd vriendelijk heb alles
Groot assortiment. Vriendelijk personeel
Hele fijne winkel waar ze veel hebben voor huis, dier en buiten
Bijzonder fijne winkel, hebben zeer veel voor klusjes, cadeau’s, tuin en dier. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Uden mijden, gewoon naar de groene vakman rijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid