facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Burg advocaat & mediator

Info

echtscheiding, omgangsregeling, alimentatie, gezag, ouderschapsplan, mediation, ontslag, arbeidsovereenkomst, vaststellingsovereenkomst

Adres: Gieterijstraat 125, 2984 AB Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180499445
Stad: Ridderkerk
Route: Gieterijstraat 125
Postcode: 2984 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advocatenkantoor Mr. J.W. Prinsen Advocatenkantoor Mr. J.W. Prinsen 162 meter Super advocaat
MTLS BV MTLS BV 1 km MTLS is een NVOCC op zeevracht met een focus op het verschepen van vracht van en naar...
Recensies
Toen ik het heel moeilijk had heeft deze dame mij dusdanig geholpen, dat beide partijen tevreden waren. Heel correct, to the point, geen geleuter en recht door zee. Haar inschattingen wat de tegenpartij zou doen zijn steevast uitgekomen. Geweldig.
Vakkundig en toch persoonlijk bijgestaan door Monique van der Burg in de rol van mediator. Heeft mijn wensen steeds gehonoreerd, voelde als samenwerken en betrokken. Zeker aan te raden voor juridische bijstand tijdens - soms lastige - momenten.
Uitstekende ervaring. Vlotte, praktische en prettige ondersteuning bij familiezaken.
Monique van der Burg heeft ons als mediator op een zeer gewaardeerde wijze vlot door de scheidingsprocedure geleid. Zij is zeer deskundig, scherp, punctueel, accuraat, zij laat zich niet afleiden van de te volgen procedure, ze is meelevend maar niet meelijdend. Ik had me geen betere mediator kunnen wensen!
Levert prima werk, waarbij uitgangspunt is om oplossingen te vinden die voor beide partijen op langere termijn werken, zodat geschillen ook echt losgelaten kunnen worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid