facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Bilt Autogas B.V.

Van der Bilt Autogas B.V.

Info

Al ruim 40 jaar gespecialiseerd in montage / onderhoud / reparatie van LPG - AUTOGAS en CNG systemen

Geschiedenis

LPG - Airco - Dakbox | LPG inbouw en onderhoud | Airco inbouw en onderhoud | Dakbox dakdragers verhuur en montage | http://bit.ly/vdBiltFB | Amsterdam



"Helaas zijn wij permanent gesloten, wij verwijzen u graag verder naar JAMES Autoservice Amsterdam Arena.JAMES Autoservice Amsterdam ArenaHoogoorddreef 701101 BG Amsterdam085-2220545"
Adres: Bolstoen 38, 1046 AV Amsterdam
Telefoonnummer: +31 020 6145581
Stad: Amsterdam
Route: Bolstoen 38
Postcode: 1046 AV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Na positieve verhalen te hebben gelezen op het internet besloten om een LPG installatie in te laten bouwen bij Van der Bilt Autogas. Ik kreeg een duidelijke en uitgebreide uitleg op al mijn vragen en samen met Michel er op die manier uitgekomen welk systeem zou worden ingebouwd. Ze waren zelfs zo vriendelijk om me, toen ik de auto weg bracht, even af te zetten op het station! Er bleken helaas wat moeilijkheden te zijn met het inbouwen dus in plaats van de afgesproken drie dagen duurde het anderhalve week. De reden die zij gaven de monteur die beter zou zijn voor deze klus was namelijk op vakantie kon ik prima mee leven, zo'n investering kan natuurlijk beter maar goed gebeuren. De communicatie hieromheen kan wel echt nog een stuk beter, door drukte aan hun kant was het vaak lastig om hen te bereiken en terug bellen duurde vaak langer dan afgesproken. Over de afwerking en kwaliteit die ze geleverd hebben ben ik dan wel weer 100% tevreden. Ook een aantal zaken die naderhand aan het licht kwamen lijken goed te worden opgelost binnenkort! De vijfde ster kan zeker ook nog verdiend worden door iets vlotter te reageren en is verder natuurlijk afhankelijk van hoe de laatste zaken nu nog afgehandelen.
Nadat de dealer niet kon vinden wat mijn auto mankeerde, heeft van der Bilt onderzoek gedaan, de bevindingen duidelijk naar de dealer teruggekoppeld. Uiteindelijk heeft dealer het probleem opgelost, maar dat was niet gelukt zonder de diagnose en vooral heldere communicatie van deze garage.
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede lpg inbouw station en ben zelf systeembeheerder in de ict al ruim 13 jaar dus vervolgens werkelijk waar het complete internet afgezocht om te kijken welke het beste zou zijn waar ik het meeste waard voor mijn geld, welk lpg systeem het beste zou zijn voor mijn chevrolet trailblazer die nog geen 100 duizend kilometer hardgelopen. EN werkelijk waar na een half jaar zoeken, alle forums afgestruind, alle meningen van "experts" gevraagd, laat ik uw dit half jaar internet stress besparen want niemand hoeft het wiel opnieuw uit te vinden. Ik ben bij van der bilt terecht gekomen heb een goede overeenkomst met de goede garantie voorwaarden af kunnen spreken en gelijk een kijkje genomen in de werkplaats wat is toch veel over een bedrijf zegt en na dit bezoek wist ik het zeker. Rij nu al ruim 4 maanden op gas zeer tevreden er waren een paar kleine dingetjes maar daar tegenover per direct goede service en kon ook direct terecht. Zoekt u niet verder dit is het bedrijf waar u met alle vertrouwen terecht kan voor uw lpg installatie. Ik rij nu lachend in de rondte voor 69 cent per liter in plaats van 1, 69 ^_^ Snap niet waar ik al die jaren mee gewacht heb me de LPG inbouw. Had me werkelijk waar zoveel geld bespaard... Succes!
Problemen met op gas rijden Chevrolet Spark hebben ze snel en direct opgelost ,gas instaĺlatie was er door de fabriek in gebouwd, maar na 160000 km begon de auto slecht te rijden op gas.Naar de dealer van Kouwen geweest maar daar konden ze het niet verbeteren ,maar vd Bilt kon dat wel. Gas inspuitventielen waren vervuild, en de gas filter was niet op tijd vervangen. Nu dus wel.
Last minute installatie van trekhaak, verkeerde onderdelen geleverd mijn fout, eigenaar heeft alles gedaan om te zorgen dat wij op vakantie konden, incusief op vrijdag tot 8 uur in de avond te installeren. Geweldige service en hart voor de klant!
Even een bericht van mijzelf, Michel van der Bilt, directeur / eigenaar van Van der Bilt Autogas B.V. Hierbij wil ik mijn dank uitspreken aan onze klanten. Omdat ik iedere dag op ons bedrijf weer blije,positieve, dankbare klanten mag ontvangen die veel geld besparen met het rijden op lpg. Bijzondere dank ook voor degene die de moeite wil nemen hier of elders een recensie achter te laten, hierdoor kunnen andere mensen weer lezen dat in heel veel gevallen het rijden op lpg veilig, comfortabel, schoon en bijzonder voordelig is. Een 100% tevreden klanten bestand daar geloof ik niet in maar we blijven ons best doen ! Echter het ligt in onze aard alleen iets te schrijven indien er een ontevreden gevoel is, terecht of onterecht. Daarom spoor ik onze klanten aan iets achter te laten, zodat er een eerlijke balans ontstaat. Ik durf die uitdaging aan omdat ik doorgaans positieve reacties krijg ! Overigens, ik rij zelf al 6 jaar en 180.000 Km in een Volvo XC90 T6 op lpg, dat heeft mij in die 6 jaar met aftrek van de extra wegenbelasting en afgelopen jaar een reparatie ruim €20.000,- aan brandstof kosten bespaard, serieus geld ! dus ik zeg: GAS EROP ! groet, Michel van der Bilt...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Van der Bilt Autogas B.V..

Amsterdam auto-onderdelenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Bolstoen 38 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Van der Bilt Autogas B.V. adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Van der Bilt Autogas B.V.. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Van der Bilt Autogas B.V. delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid