facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Udenhout

Van den Udenhout
"Bij Autobedrijf Van den Udenhout in Boxtel vindt u het prachtige Occasion Park gevestigd aan de Koppenhoefstraat 14. In het Occasion Park is er een ruime voorraad relatief jonge occasions. Alle occasions in onze vestiging Boxtel zijn van topkwaliteit en zijn voorzien van 6 maanden BOVAG-garantie. Dankzij het ruime assortiment aan occasions vindt je altijd de juiste auto die bij je past!"
Adres: Ekkersrijt 1001, 5692 AB Son, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31499801930
Stad: Son
Route: Ekkersrijt 1001
Postcode: 5692 AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Udenhout Helmond, Van den Udenhout fietsen, Van den Udenhout Oss, Van den Udenhout Boxtel, Autobedrijf Van den Udenhout, Udenhout Volkswagen, Van den Udenhout Den Bosch fietsen, Balkweg 1 Den Bosch
Recensies
Ooit een auto gekocht bij hun december 2021 die na 5 maanden al aldus Van den udenhout niet meer te maken is. Dus helaas afscheid moeten nemen, en daar op 1500 euro verlies gemaakt. En wat blijkt, 20 dagen na het achterlaten van mijn oude auto staat hij gewoon weer te koop, met weer een nieuwe eigenaar, en 3 maanden later weer te koop, weer een nieuwe eigenaar. En tot op de dag van vandaag staat hij gewoon weer te koop. Best sneu
Slechte klantenservice, al lang klant bij van den Udenhout maar als je vraagt hoe te rijden met een DSG versnellingsbak in combinatie met een caravan geven ze niet thuis, bah.
Vriendelijk geholpen en een hele goede service gehad van Alexander! Ben heel blij met mijn nieuwe auto.
Prettig gevoel na bezoek showroom en contact met personeel. Helaas boden ze een belachelijk lage inruilwaarde voor mijn huidige auto.
Vorige maand auto aangeschaft bij Victor. Storing prima opgelost. Continu op de hoogte gehouden van de status van het onderdeel wat onderweg was. Erg blij met de auto en de service.
Goed en vakkundig geholpen met de koop van onze Audi A3. Tip ; geef voortaan niet een pak met koffiebonen als cadeau van aankoop van een auto als je niet zeker weet of iemand dit wel kan gebruiken. Voor ons niet bruikbaar helaas, want wij hebben geen bonenmachine. Wie komt er op het idee om een pak bonen mee te geven als iemand een auto koopt? Zou eerder aan een bloemetje denken!
Mooi gebouw, mooie auto’s, vriendelijke verkopers en denken graag mee. Joel bedankt voor je gastvrijheid en gezelligheid!
Vanmiddag Seat Ateca auto opgehaald in Boxtel. Prima begeleiding vanaf eerste moment bij aankopen. Zeer netjes ontvangen en alle afspraken keurig uitgevoerd. Super , geeft een vertrouwd gevoel.
Snel netjes en goed geholpen. Erg klantvriendelijk. We waren zonder afspraak gegaan en kregen meteen hulp/begeleiding. Mooie afspraken gemaakt.Top!
Zeer tevreden over de service & kwaliteit. Klantvriendelijk en alleen maar lachende gezichten tegenover klanten. Top bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid