facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Hoven Shoes & More Bladel

Van den Hoven Shoes & More Bladel

Geschiedenis

van der Hoven Shoes & More met 9 vestigingen in Zuid-Nederland zijn we al vele jaren dé specialist op het gebied van betere schoenen.

zondag 13.00 tot 17.00 uur (iedere laatste zondag van de maand)

Adres: Sniederslaan 3, 5531 EG Bladel
Telefoonnummer: 0497385999
Stad: Bladel
Route: Sniederslaan 3
Postcode: 5531 EG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topshop Bladel Topshop Bladel 146 meter Super service! Hoge korting op kwaliteitsschoenen. Gister besteld vandaag al in huis....
Vinken Schoenmode Vinken Schoenmode 190 meter Deskundige voorlichting en vriendelijke service.
Schoenmakerij Ken Bladel Schoenmakerij Ken Bladel 325 meter Heel vriendelijk en snel geholpen.
Recensies
Fijne winkel aardig personeel nemen de tijd voor je ruime sortering
Heel erg fijn geholpen door een mevrouw. Mijn erg drukke en onrustige zoon van 4 kletste er flink op los en was alles behalve rustig te noemen. Mevrouw deed leuk mee, en als ze al geïrriteerd was dan liet ze het niet merken. Onwijs fijn en met leuke schoenen de deur uit gegaan. Mijn zoon vroeg zelfs of we de volgende keer weer bij de aardige mevrouw schoenen gaan halen.
In de zomer van 2018 heb ik hier een paar herenschoenen gekocht. Na enkele maanden kwam er een scheurtje in het leer. Daar ben ik mee terug gegaan en voor de winkel was er geen twijfel: de schoenen gaan terug naar de leverancier en ik hoor er nog van. Binnen 4 dagen een telefoontje: je mag een paar nieuwe uit komen zoeken. Vorige week pas een paar uitgezocht. Deze waren wel 20% duurder dan de schoenen die ik na een half jaar dragen had ingeleverd. Geen probleem! Fantastische service. Alle reden om hier terug te gaan.
Wij waren in de winkel en hadden vragen over de maten van onze kinderen. We begrepen het niet helemaal en vroegen om uitleg. De man wilde ons wel netjes te woord staan. Maar de dames raakten duidelijk geïrriteerd door ons en waren zeker niet vriendelijk te noemen. Nog voordat we de winkel uit waren begonnen het personeel al te roddelen over ons, wat we erg onprofessioneel vonden. De schoenen zullen best prima zijn, maar vriendelijkheid is ook wat waard. Gelukkig dat we ons geld daar niet hebben uitgegeven.
Fijne winkel, goede schoenen en een eerlijk advies. Personeel is altijd vriendelijk en kunnen ook prima omgaan met kinderen. Ik koop hier altijd mijn schoenen.
Een hele fijn winkel. Voor mijn beide jongens 2x per jaar koop ik hier de schoenen. Goed advies en zeer behulpzaam
Goede kwaliteit schoenen en laarzen!!
Ze hebben ruime keuze in alle prijsklassen. Je wordt er vriendelijk geholpen en geven eerlijk advies.
Super advies, bij een "moeilijke voet". Gezellig gekletst met de verkoper En verkoopster , de koffie was het enige in deze gezelligheid wat ontbrak.
Zeer goede service, heel behulpzaam en vriendelijk. Kom hier zeker vaker terug .echt een aanrader .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid