facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Hil Klimaatservice

Van den Hil Klimaatservice

Geschiedenis

Installatiebedrijf Van den Hil Klimaatservice levert en installeert klimaatapparatuur in de ruimste zin van het woord.
Sinds 1996 zijn wij in het bezit van de benodigde "Stek" erkenning
Zo monteren wij o.a. airco- en verwarmingsapparatuur bij bedrijven en particulieren, maar ook worden er jaarlijks bijna 200 caravan en camper airco's gemonteerd of gerepareert in ons inbouwstation.
Speciaal voor klanten die wachten op inbouw of reparatie hebben wij een zeer gezellig ingerichte kantine laten maken welke voorzien is van alle gemakken incl. gratis koffie, thee en wifi hotspot.

De benodigde STEK, F- gassen en VCA-erkenning zijn uiteraard in ons bezit.

Omdat ons bedrijf ondanks de crisis blijft groeien, is er ruimtegebrek ontstaan en werd ons toen 3 jaar oude bedrijfspand alweer te klein.
Op 6 januari 2013 werdt gestart met de bouw van ons nieuwe bedrijfspand met kantoor, showroom, werkplaats en een ruime opslag voor onze verkoop en verhuur voorraden.
Augustus 2013 hebben wij de verhuizing afgerond en mogen wij onze klanten ontvangen in het nieuwe bedrijfspand.

Wij nodigen u van harte uit om ons nieuwe bedrijfspand en de bijbehorende showroom te komen bezichtigen onder het genot van een kopje koffie/ thee.

Omdat onze nieuwe showroom op afspraak geopend is, is het mogelijk om te leveren tegen zeer scherpe prijzen. Ruim 95% van de bestelde artikelen wordt via de webshop besteld en direct verstuurd naar de klant. Het is uiteraard ook mogelijk om de aangekochte apparatuur te laten installeren door installatiebedrijf “van den Hil Klimaatservice”. Wij maken graag een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Heeft u vragen, twijfel niet en bel ons.
Wij zijn dagelijks vast of mobiel bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur

Zondag:
Ons installatiebedrijf incl. showroom is 's zondags gesloten.
Ons waterschade-bouwdroger verhuurbedrijf is op zondag alleen in geval van calamiteiten (beperkt) bereikbaar.

Leendert van den Hil

Van den Hil Klimaatservice
Industrieweg 48A
3241 MA Middelharnis
06-282 676 88 ( heeft u verkoop of technische vragen? Bel dan met onze verkoper op het mobiele nummer)
0187-480661



"sinds 1996 specialist op het gebied van airconditioning, gasgestookte bedrijfshalheaters en luchtgordijnen.Klein bedrijf, korte lijnen, verstand van zaken, nette afwerking, mannen met liefde voor het vak.Ons streven is een korte doorlooptijd tussen opdracht en montage.Tevens verkoop, reparatie en verhuur van Bouwdrogers."
Adres: Industrieweg 48, 3241 MA Middelharnis
Telefoonnummer: 0187-480661
Stad: Middelharnis
Route: Industrieweg 48
Postcode: 3241 MA


Recensies
Door Van den Hil Klimaatservice te Middelharnis zijn bij mij twee Mitsubishi Airco units geïnstalleerd. Men was in de offerte fase al heel duidelijk wat voor apparatuur het beste was en ook wat e.e.a. zou kosten, dus geen addertjes onder het gras na installatie. Na akkoord werden al 1 week later beide units geïnstalleerd. De installatie verliep vlekkeloos, bij boren door de wanden werden stof en gruis gelijk afgezogen en alles werd netjes, strak, schoon en professioneel geïnstalleerd en opgeleverd. Ik ben zeer tevreden over Van den Hil Klimaatservice en beveel dit bedrijf bij iedereen aan die op zoek is naar een goede airco. P.J. Jansen.
ze zijn bij ons totaal de afspraken niet nagekomen Ik begrijp dat ik niet in jullie bestand voorkom want gezien het totaal niet nakomen van afspraken heb ik ook niets besteld Ik zie trouwens een vd Hil bij de reviews staan dus jullie schrijven zelf je eigen reviews hoe grappig is dat Ik vind het raar dat je familie een review gaat zetten. Ik weet zeker dat als je een slechte installatie bij je broer had gedaan hij nog bij de reviews zou zetten dat het perfect is gedaan want hij zal zijn broertje niet afkraken op het internet. Zou me niets verwonderen als jullie onder andere namen nog meer reviews hebben gezet maar dat weet ik natuurlijk niet zeker.
Zeer goed bedrijf snelle levering , heather netjes geplaatst voor een perfecte prijs eerlijke informatie . veel geld uitgespaard dankzij van den Hill zijn eerlijk advies, offertes gehad van verschillende bedrijven die je van alles aansmeren wat niet nodig is . Top bedrijf goed materiaal en net personeel , wij van kringloop de oude school zijn erg tevreden met de snelle service en de geweldige heather
Wij hebben 3 x aangegeven dat we een storing hadden met onze airco en 3 x werd er beloofd dat er een monteur kwam maar nu na 2 maanden hebben we het maar geregeld via een ander bedrijf en helaas moesten wij de kosten daar betalen ondanks dat de airco nog maar een paar maanden oud is en waar dus gewoon garantie op stond. Wij hebben in elk geval spijt dat we bij vd Hil een airco hebben gekocht. Leuk dat jullie nu wel reageren na deze review op Google. Had gewoon gereageerd op het moment dat ik een probleem had met de airco. Voor de buitenwereld spelen jullie online mooi weer maar in het echt zijn jullie gewoon een ... bedrijf. Laat maar lekker zitten want ik wil niets meer met jullie te maken hebben. Ik las zelfs op Google dat een monteur van jullie een klant belazerde met afstand bedieningen. Nou een fijn bedrijf zijn jullie zeg.
Wij zijn zeer tevreden! Vakmensen die je een goed advies kunnen geven. Leveren alleen de topmerken.
In ons woonhuis zijn 2 aparte airco's/ inverters geïnstalleerd. 1 in de woonkamer en een in de slaapkamer. Hoe dit is gegaan: Goed, eerlijk en vakkundig advies zonder prietpraat! De installatie is keurig netjes met aandacht voor kwaliteit en oog voor detail. In huis is niet een stukje leiding te zien! En bovenal, het is heerlijk in huis met de airco's welke ruimschoots voldoende capaciteit hebben. Nu 24 juli 2019 buiten 35 gr, binnen 24gr. En slapen als een roos, 2 rozen?
Goede informatie/ offerte gekregen over airco's Vriendelijk.
Duidelijke offerte, correcte behandeling en vakwerk door vakmensen, super team! De buitenunit van de airco boven op het dak heeft glansrijk windkracht 10 doorstaan door de degelijke constructie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid