facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Hardenberg

Van den Hardenberg

Info

Een bouwmarkt maar dan net even iets meer. Van een schroefje tot een verfblik en van een wasmand tot een overall. Wij hebben alles voor uw thuis.

Geschiedenis

Welkom bij van den Hardenberg!
Wat ooit begonnen is met het verkopen van een fles medicijnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige dorpswinkel waar men alles halen kan voor binnen, buiten en beesten. Een bouwmarkt maar dan net even iets meer. Van een schroefje tot een verfblik en van een wasmand tot een overall. U merkt het al, wij hebben alles in huis voor uw thuis.

Kijkt u maar eens rond op de website, dan ontdekt u zelf hoe uitgebreid ons assortiment is. In de winkel staan wij, samen met onze medewerkers, u met raad en daad ter zijde. Vakmanschap, degelijkheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daar kunt u van op aan.

Graag tot ziens!



"Wat ooit is begonnen met het verkopen van een fles medicijnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige dorpswinkel waar men alles kan halen voor binnen, buiten en beesten. Een bouwmarkt maar dan net even iets meer. Van een schroefje tot een verfblik, van een wasmand tot een overall en van zak hondenbrok tot een poppenwagen.Vakmanschap, degelijkheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.Graag tot ziens!"
Adres: Staverdenseweg 73, 8075 AP Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577-491378
Stad: Elspeet
Route: Staverdenseweg 73
Postcode: 8075 AP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Van den Hardenberg Elspeet openingstijden, Van den Hardenberg makelaar, Van den Hardenberg Doornspijk, Loonbedrijf van de Hardenberg Elspeet
Recensies
Uitgebreid assortiment. Komen hier vaak om van allerlei spullen die we op dat moment nodig hebben. Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Fijne winkel met een groot assortiment en vriendelijke medewerkers.
Een winkel waar de artikelen overzichtelijk staan uitgestald. De prijs van enkele artikelen moet worden afgelezen op een corresponderend bord. Dat vind ik minder makkelijk, dan wanneer de prijzen direct op het artikel worden getoond. Vriendelijke medewerkers.
Even een sleutel bij laten maken. Was binnen enkele minuten klaar. Echt een aanrader. En vriendelijk personeel
Ruime winkel met enorm veel keuze. Nette medewerkers.
Groot assortiment. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Mooie materialen handel zeer uitgebreid personeel zeer behulpzaam.steek wagen even lenen ook geen enkel probleem
Super winkel. Veel keuze en als het er niet is bestellen ze het voor je. Super service, behulpzaam en deskundig personeel.
Een hele fijne winkel, die héél veel heeft, van A T/M Z. Vriendelijk personeel!
Een winkel waar ze alles hebben.en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid