facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Eijnde Woninginrichting - Zonwering

Van den Eijnde Woninginrichting - Zonwering

Info

Groot assortiment - Persoonlijk advies - Uitgebreide garantie - Echte aktieprijzen - Eigen bezorgdienst - Eigen montagedienst - Kennis van zaken

Geschiedenis

Van den Eijnde woninginrichting en zonwering is een bedrijf dat inmiddels meer dan 35 jaar bestaat. Wij zijn begonnen met textiel, later kwam hier meubelstoffering bij. Dit werd verder uitgebreid met meubelen. De afgelopen jaren is het aanbod steeds verder gegroeid tot een complete collectie voor alles wat wonen compleet maakt, binnen en buiten!
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in rolluiken en binnen- en buitenzonwering, veranda's, terrasoverkappingen, kortom alles om ook langer van het buiten leven te kunnen genieten.
Zie ook onze website speciaal voor het outdoor gedeelte : http://vandeneijnde-veranda.nl

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom, maar we kunnen ook bij u langs komen om voor uw situatie een vrijblijvende offerte uit te brengen.



"Van den Eijnde Woninginrichting & Zonwering dé plek waar je terecht kunt voor kwaliteit meubels banken, stoelen, eetkamerstoelen, tafels, kasten & dressoirs.Hebben we het nog niet eens gehad over onze volledige collectie raamdecoratie zoals: rolgordijnen, plisse’s of jaloezieën én onze pvc vloeren of tapijt.Maar ook voor slaapkamer inspiratie zit u bij ons goed. Volledige showroom ingericht met: boxprings, matrassen, bedbodems, ledikanten bad- en bedtextiel.Voor het buitenleven en de diverse mogelijkheden zoals veranda/ terrasoverkapping, zonneschermen of rolluiken hebben we ook uitgebreide mogelijkheden."
Adres: Nieuwendijk 60, 5712 EN Someren-Eind
Telefoonnummer: 0493491254
Stad: Someren-Eind
Route: Nieuwendijk 60
Postcode: 5712 EN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van den eijnden Someren openingstijden, Meubelzaak Someren Eind, Van den Eijnde Nettenverkoop, Gordijnen Someren, Veranda Someren, Van Houts Zonwering, Raamdecoratie Someren
Recensies
Met alles hebben we problemen gehad. De PVC vloer was niet netjes gelegd!! We hebben er heel veel moeite voor moeten doen om een deel opnieuw gelegd te krijgen. Daarna werden er nog screens gehangen buiten. Het is uiteindelijk geplaatst maar vervolgens klopt de factuur niet. We hebben een offerte getekend maar de facturen waren hoger dan de offerte. Na een vervelend telefoongesprek werd de factuur aangepast. Maar aanraden?? Nee!!!
Onlangs een rolluik laten plaatsen door van den Eijnde. Alles perfect geregeld, van het eerste contact in de winkel tot aan het daadwerkelijk plaatsen van de rolluik. Fijne vakmensen die verstand hebben van zaken!
Vriendelijk personeel die je een goed advies geven. We hadden een nieuwe hordeur en rolluiken besteld, de maten werden de dag erna opgenomen. De hordeur zat er na 5 dagen al in. Op de rolluiken zit een langere levertijd maar dat is normaal die moeten op maat gemaakt worden.
Heel aardige en meedenkende mensen. Wij kwamen kijken voor een PVC vloer afgelopen zaterdag. Woensdag komt er al iemand alles opmeten
Zeer tevreden met de oplossing om lekkage te verhelpen aan glazen dak. Vakwerk van hoge kwaliteit geleverd. Prachtige rolluiken en zonwering en fijne samenwerking.
Gisteren kwamen ze bij mijn lamellen die stuk waren . Nou hij is nog geen 2 minuten binnen geweest en vroeg 25 euro omdat het sijsteem niet goed vast was geklikt . In de loop van de jaren alle lamellen laten leveren door deze firma Ongeveer zo'n 2500 euro maar ach het zakelijk is erg belangrijk voor deze irma En nu komt het later na via een mail van hun te hebben ontvangen dat ze de rekening niet volledig aan mij hebben gevragen want anders was deze nog duurder geweest Nou IK HAD VERWACHT VAN EEN SERVICE EN DIT VERDIENT EEN KOUDE DOUCHE
Zojuist in de winkel geweest , zo slecht geholpen en te woord gestaan . De verkoper was met ons in gesprek En liet ons gewoon staan om met andere mensen verder te gaan . Echt heel slecht .
Waardeloze communicatie en service. Bot en niet meedenkend met de klant.
Al jaren een prima plaats om kwaliteit meubelen uit te zoeken
Super goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid