facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Dungen Mediation

Van den Dungen Mediation

Info

Met behulp van mij als MfN Register-mediator bereikt u langs minnelijke weg duurzame oplossingen.
U bespaart met mediation tijd, geld en emotionele energie.



"Mediation, Bemiddeling en Procesbegeleiding op gebied van:FAMILIE-MEDIATIONEchtscheiding, Ouderschapsplan Kinderen, Alimentatieberekeningen, Boedelverdeling, ScheidingsconvenantPROBLEMEN MET SAMENWERKINGVvE conflicten intern en extern, Samenwerkingsproblemen bij bestuurlijk en commercieel samenwerkenBOUWCONFLICTENBouw-mediation en Bindend Advies tussen Opdrachtgevers, Bouwpartijen en Particulieren,CONFLICTEN MET DE OVERHEIDBeleidsbemiddeling en Buurtparticipatie m.b.t. de Leefomgeving en Ruimtelijke Ordening,"
Adres: Van Dedemweg 5, 6861 BZ Oosterbeek
Telefoonnummer: +31650263200
Stad: Oosterbeek
Route: Van Dedemweg 5
Postcode: 6861 BZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00

Recensies
Het was fijn om mediation van Henk te krijgen waarbij we een ouderschapsplan konden opstellen. Henk was op korte tijd beschikbaar wat helpend was in onze situatie, met tijdsdruk. Prettig was dat Henk precies helder kon maken wat nodig is, ons hierover duidelijk kon informeren, hij alles geprint klaar had liggen waardoor wij de documenten gemakkelijk met elkaar konden doornemen en ondertekenen. Met hulp en de flexibiliteit van Henk was het mogelijk in onze situatie om alles in twee dagen rond te hebben. In de eerste afspraak maakten we helder wat nodig was, Henk gaf ons vervolgens huiswerk mee voor de vervolgafspraak, een dag later. Doordat Henk precies aangaf wat hij hiervoor nodig had, konden wij dit dezelfde dag vanuit huis verder oppakken en weer naar hem mailen. Dankzij Henk zijn mogelijkheid en bereidwilligheid hebben we de volgende dag alles kunnen doornemen en definitief kunnen maken. De ontvangst hebben wij als hartelijk ervaren, waarbij Henk beiden op het gemak weet te stellen, onpartijdig is en kundig is in het hebben van extra aandacht voor de positie van een kind in deze situatie en wat hierin van belang is. Nu ruim 8 maanden later zijn wij nog heel blij met de vlotte samenwerking die we gehad hebben en helpend is gebleken en willen wij Henk van harte aanbevelen.
Ahh een reactie van deze lastige potendraaier! U BENT GEWAARSCHUWD!!! Pas op voor deze mediator! Ga niet met hem in zee! Hij zorgt er bewust voor dat de mediation extra lang duurt door de partners te frustreren waardoor de mediation stuk loopt. Vervolgens stuurt hij je een hele hoge rekening. Zo noteert hij extra uren voor werkzaamheden die bijna geen tijd kosten. Uiteraard kun je dit niet controleren. Een standaard formulier invullen en wat aanpassen kost geen 4 uur tijd. De recensies die hier verder zijn geplaatst zijn niet allemaal echt. Zijn bekekenden van deze meneer van den Dungen. Dus ga alsjeblieft niet met deze man in zee je komt er slechter uit dan dat jullie er ingegaan zijn. Tijdens de mediation is het contact met mij ex compleet verbroken,geen oplossing wel een hele vette rekening en een vreselijke berg ellende.
Henk is een ervaren en kundig mediator die met respect voor beide partijen de convenant tot stand brengt en afhandelt. Ikzelf en ook mijn vrouw zijn zeer tevreden over zijn mediation. André van den Brink
Henk is deskundig, betrouwbaar, zelfstandig en plezierig in de omgang. Hij bewaakt het proces en voert acties zorgvuldig uit volgens afspraak.
Ingezet voor een escalerende situatie tussen een gemeente en bewoners. maakt de onafhankelijke rol goed waar met begrip voor wederzijdse gevoelens en verwachtingen. Ook gericht naar een oplossing. Complimenten en beiden partijen kunnen nu verder.
Vermijd deze mediator! Ellende en een hele vette rekening!
WAARSCHUWING!!! Ga niet naar deze mediator!
Netjes, bescheiden, duidelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid