facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Brug Buitenpost

Van den Brug Buitenpost

Info

De Service-dealer voor Volkswagen en VW Bedrijfswagen in de gemeente Achtkarspelen. Tevens het adres voor uw nieuwe auto.

Geschiedenis

Autoland van den Brug Buitenpost is al jaren het synoniem voor onderhoud, reparatie en aankoop van uw Volkswagen (Bedrijfswagens). Gedreven door onze passie voor de automobiel en rijplezier èn met alle aandacht voor u.



"Welkom bij jouw Volkswagen dealer in BuitenpostBij Van den Brug in Buitenpost kun je terecht voor zowel occasions van verschillende merken als de nieuwste modellen modellen van Volkswagen.Zoek je een gebruikte auto of een nieuwe Volkswagen? Kom eens langs bij Volkswagen Van den Brug."
Adres: Ried 16, 9285 KK Buitenpost
Telefoonnummer: 0511541330
Stad: Buitenpost
Route: Ried 16
Postcode: 9285 KK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Van den Brug occasions, Van den Brug Bedrijfswagens, Van den Brug Drachten, Van der Brug Franeker, Occasions Buitenpost, Van den Brug Suzuki, Garage Buitenpost, Vd Brug Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Veenstra Auto Veenstra 890 meter Was op zoek naar een nieuwe auto voor het bedrijf en die heb ik gevonden bij auto vee...
Auto Veenstra Auto Veenstra 890 meter Tijdje terug een auto gekocht, super blij mee. Auto gaf onlangs storing aan wat ze ge...
Recensies
Mooie auto's en goede service!
Erg te spreken over de verleende diensten van Van den Brug te Buitenpost. Er wordt gezegd wat er wordt gedaan en er wordt gedaan wat er wordt gezegd. Het personeel is klantvriendelijk en de service is top.
Zeer goed geholpen bij Garantie geval. Zijn op hun woord te vertrouwen, top!
Goed geholpen door medewerker Simeon Heijkoop. Kundige medewerker die alle tijd neemt en je goed helpt. Verder een mooie nette VW dealer waarbij de service en klanttevredenheid voorop staat.
Gisteren een occasion gekocht bij Van den Brug. Ik ben geholpen door Willem bedrijfsleider. Het was een geweldige ervaring. Super klanten service. Hij nam de tijd en antwoorde alle mijn vragen. De auto bleek achteraf nog 8 maanden extra fabrieksgarantie te hebben wat wij erg tof vonden. Wij hebben nog een bosje bloemen meegekegen. Kortom, top service. Bedankt Willem.
Via Autotrack zag ik bij Van den Brug in Buitenpost een mooie Volkswagen Polo staan; precies zoals ik hem zocht. Na vriendelijk contact met de heer Tjoelker besloot ik de auto te gaan bezichtigen. De auto was helemaal naar mijn wens en precies zoals telefonisch was besproken. Over de prijs hadden we via email al overeenstemming, dus de koop was snel gesloten. Er werd bij het maken van de proefrit en het opmaken van de koopovereenkomst keurig alle tijd genomen. Omdat ik de auto afgeleverd wilde hebben met enkele kleine accessoires en een onderhoudsbeurt kon de auto niet direct mee. Omdat de afstand tussen mijn woonplaats en Buitenpost maar liefst 175km bedroeg, boden ze mij aan om de auto enkele dagen later geheel kosteloos met een autoambulance bij mij thuis af te leveren; wat een TOP service! Op de afgesproken dag en tijd werd de auto dan ook, geheel naar mijn wens, thuis voor de deur afgeleverd. Wij zijn erg te spreken over Van den Brug in Buitenpost en de vriendelijke verkopers dhr Hof en dhr Tjoelker; zij hebben mijn verwachtingen echt overtroffen! Bedankt voor de mooie occasion en het leuke en oprechte contact gedurende het aankooptraject. Ga zo door!
Super vriendelijk en attent, beantwoord alle vragen en heeft omwille van de corona de auto bij ons thuis afgeleverd, alles zeer correct. Bedankt voor de goede service. We zijn zeer tevreden met onze Cross polo Vr.gr Klaas/Hanneke Raggers
Geweldig geholpen door service medewerker voor een navigatie update. Dikke pluim voor deze meneer en Vw buitenpost. We komen zeker weer terug.
Mooie auto gekocht, goed en vakkundig geholpen.
Goede service. Mijn ouders hebben ook een aantal jaren de auto daar in onderhoud. In 2016 heb ik daar mijn Skoda Fabia gekocht. De onderhoudsprijzen zijn duidelijk en je weet waar je aan toe bent. Kortom top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid