facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Broek/Van Mil Tours

Van den Broek/Van Mil Tours

Geschiedenis

Van Mil Tours is gevestigd in Barneveld & Veenendaal en gespecialiseerd in het vervoer per touringcar. Dit kan zijn in de vorm van enkel het vervoer of het aanbieden van een compleet arrangement of schoolreis naar keuze. Door ons gevarieerde wagenpark zijn de mogelijkheden ontelbaar, dus informeer gerust en geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij een gevarieerd aanbod aan dagtochten. Bekijk de website voor het actuele aanbod.

Naast vervoer per touringcar kunt u bij Van Mil Tours ook terecht voor het huren van diverse wagens zoals een personenbusje, rolstoelbusje, bestelbus, personenauto of een vrachtwagen met laadklep.

Maar dat is nog niet alles..... Voor diegene onder ons die gaan trouwen heeft Van Mil Tours een unieke oldtimer bus in haar bezit die ongetwijfelt een mooie bijdrage levert aan deze onvergetelijke dag.

Adres: Pascalstraat 8, 3771 RT Barneveld
Telefoonnummer: 0342-412000
Stad: Barneveld
Route: Pascalstraat 8
Postcode: 3771 RT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ventura Campers Ventura Campers 3 km Vakkundig geholpen hier. Ook bereidwillig om ons probleem vlak voor vertrek op vakant...
Autohopper Barneveld Autohopper Barneveld 3 km Prima service, al meerdere keren busjes gehuurd. No nonsense, vriendelijk personeel, ...
Recensies
Speciaal op nieuwjaarsdag voor mij even open. Helemaal top geregeld. Hierdoor kon ik mijn bus meenemen om mijn contacten uit Amerika op te halen. Hiervoor mijn dank.
Touringcar bedrijf Van den Broek/Van Mill tours is best een goed bus /bestelbus bedrijf. Al meerdere malen per touringcar naar plaatsen binnen Nederland en daarbuiten geweest en nog nooit hebben we veel problemen gehad qua chauffeurs.
Al enkele jaren klant, flexibel en altijd goed. Perfect op tijd, mooi wagenpark en nette chauffeurs!
Goed verhuur bedrijf als je busje wilt huren
Slecht, reed bij de BP in Barneveld op de rotonde, gooit een oudere bus chauffeur met die dikke sigaar in z'n bakkes hem zo voor m'n auto. Ik moest remmen waardoor ik door gleed en volgas op de stoepranden botste. De chauffeur reed vervolgens gewoon door. In en in slecht mvg v van dijk
We zijn met een groep van 15 personen naar een festival geweest en hebben hiervoor met jullie maatschappij gereisd, echt super geregeld. op de heen reis keurig op tijd vertrokken en hadden een aangename reis. Ik had aangegeven of de chauffeur ons op de terugweg eerder op kon halen 23:15 i.p.v. 0:00 dit is uiteindelijk gelukt, ik kreeg namelijk rond 21:00 al een sms van de chauffeur dat hij er al stond en waar hij stond, echt super! Bedankt voor jullie perfecte service voor een goede prijs!
Zijn met ons koor 50 pers. weekend met bus van van Mill tours naar Winterberg geweest. Is prima bevallen. Fijne bus, zeer goede chauffeur Ding dong Wim, Stipt op tijd, wensen werden direct ingewilligd etc. etc.
"Midden in de nacht" vertrok zoonlief met school voor een dagje Winterberg. Kwam 's avonds veilig en boordevol wintersport-indrukken weer retour. Bedankt buschauffeur!
top bedrijf .kwa chauffeurs en wagenpark
Super fijne reis gehad!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van den Broek/Van Mil Tours met het openbaar vervoer


Barneveld, Valkseweg 260 meter
105
Barneveld, Valkseweg 270 meter
105
Barneveld, Lange Voren 290 meter
105
Barneveld, Lange Voren 380 meter
105
Barneveld, Julianaplein 450 meter
105

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid