facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Bosch Tuin & Terras

Van den Bosch Tuin & Terras

Info

Van den Bosch Tuin & Terras heeft het grootste assortiment sierbestrating en tuindecoraties van Zuidoost-Nederland.



"Sierbestrating nodig in Uden en omgeving? Dan denkt u aan Van den Bosch Tuin & Terras. Wij zijn al 125 jaar actief binnen de beton en bestrating en zijn een écht Brabants familiebedrijf. Van generatie op generatie hebben wij kennis overgedragen, waardoor wij enorm veel ervaring hebben op dit vlak. Naast onze deskundigheid voorzien we u ten alle tijden van passend en eerlijk advies. Bij ons géén verkooppraatjes, maar echt helpen. Daar staan wij voor.Kortom; voor sierbestrating en tuindecoraties in Uden en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!Sierbestrating - Veranda's - Keramische Tegels - Betonnen bestrating - Gebakken klinkers - Tuinverlichting - Kunstgras - Kantopsluiting - Muurelementen - Pelletkachels"
Adres: Kromstraat 6, 5405 BC Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413-272573
Stad: Uden
Route: Kromstraat 6
Postcode: 5405 BC



op zoek naar gerelateerd: Wassenberg Volkel, Tuin en Terras, Den Bosch Uden, Tuin en Terras Marktplaats, Tegels Uden, Bevers Nistelrode, Verhoogd terras opsluiten, Tuin showroom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum De Zwaan Tuincentrum De Zwaan 2 km de keuze is wel enorm voor zowel de binnen ,buiten en waterplanten, de waterplanten ...
Recensies
Super zaak met grote binnen en buiten showroom. Allerlei tuin en terras verhardingen en kunstobjecten van gebakken, beton, composiet en natuursteen. Aantal leuke inspiratietuinen met verhardingsidee. Veel verharding op voorraad. Vriendelijk personeel.
Ik was daar om te informeren naar iets dat niets met een tuin te maken had maar wel van hardsteen. Ik ben prima geholpen en geïnformeerd.
Vriendelijke mensen ,nemen de tijd voor je en we hadden een super service ! We mochten zelfs hun eigen werkbus lenen om vandaag de set bij ons in de tuin te plaatsen zonder extra kosten... Bij deze wil ik jullie daarvoor nogmaals bedanken en we komen zeker terug na jullie .
Super geholpen door Tim. Zo blij dat de pomp in het fonteintje weer werkt. Denk ook weer een beetje aan Peter....
Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel en een ruim assortiment. Ben heel tevreden en zal zeker terug gaan als ik iets nodig heb.
Prachtige zaak waar ze een groot assortiment hebben voor het inrichten van je tuin of het bestraten van je oprit, daarnaast hebben ze veel op voorraaad en kunnen spullen snel bezorgd worden, ook aanpassingen in je bestelling werd goed opgepakt. Dit is een winkel waar je zeker moet zijn geweest, alvorens je met je tuin aan de slag gaat.
Zowel recent als in het verleden tuinbestrating aangekocht bij v.d. Bosch. Beide keren goed geholpen en snel geleverd, tegen een marktconforme prijs. Aanrader.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Luisteren naar je. Denken goed mee en in oplossingen in plaats van problemen. Toppers! De volgende keer gaan wij zeker hier weer naar toe.
Mooie showroom met een geweldig mooi en breed exclusief assortiment. Daarnaast zijn we keurig geholpen door vriendelijke en klantgerichte medewerkers. Een echte aanrader.
Geweldig bedrijf met groot assortiment voor tuin en terras, bestratingmaterialen, en goed advies voor je tuin, ook voor de wat kleinere beurs genoeg keuzes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid