facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den boogaert h&d bv

Van den boogaert h&d bv
"wij bieden pensionstalling voor u paard en pony volpensionWij bieden de mogelijkheid om uw paard bij ons in de opfok te zetten. De opfok weides beschikken over schuil hokjes, met heel slecht weer zouden de paarden op stal kunnen staan.Wat voor opfok?Drachtige merries die ook bij ons op stal kunnen bevallen.Veulens hengsten/ merriesJaarlingen hengsten/ merries2jr hengsten/ merries3jr hengsten/ merries die u hier ook zadelmak kunt laten maken en door gereden kunnen wordenVerder hebben wij een pension stal met een dressuurbak en een grote springbak, overdekte stapmolen, 3 douches/poets plaatsen en paddocks + weidegang.Uiteraard fokken wij zelf ook en hebben verschillende spring-, en dressuur veulens te koop staan"
Adres: sintsebastiaanskapelstraat, 6003NT Weert
Telefoonnummer: 0627992700
Stad: Weert
Route: sintsebastiaanskapelstraat
Postcode: 6003NT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Recensies
Sinds twee weken staan mijn twee paarden hier op stal en ik ben heel tevreden. Ze krijgen goed hooi, er zijn automatische drinkbakken, stallen worden tiptop bijgehouden en ze komen lekker veel en lang buiten. De rijvoorzieningen zijn ook goed en netjes onderhouden, voor ieder is er wat wils spring/dressuur. Wasplaatsen met warm water zijn ook erg fijn voor het wassen en naverzorgen. Aniek en Frank denken altijd mee en kun je volgens mij bijna alles vragen. Super service dus!
Erg fijne stal waar de eigenaaresse aniek erg goed voor de paarden is.stallen worden elke dag uitgemest en paarden staan de hele dag op een ruime wei.
Gevaarlijke niet eerlijke man, heeft al veel mensen gedupeerd die nu met schulden zitten.
Top stal, alles bespreekbaar en altijd gezellig!
Erg fijne en gemoedelijke stal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid