facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Bergh Opticiens-Audiciens

Van den Bergh Opticiens-Audiciens
Adres: Hatertseweg 825, 6535 ZT Nijmegen
Telefoonnummer: +31 24 350 2814
Stad: Nijmegen
Route: Hatertseweg 825
Postcode: 6535 ZT



op zoek naar gerelateerd: Van den Bergh Opticiens Ede, Opticien Nijmegen, AVA star oogmeting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Fijne persoonlijke service, ontzettend vriendelijke en beleefde mensen. Hier werken alleen maar mensen met jaren ervaring en gedegen vak- en produktkennis. Er wordt je niets opgedrongen. Ze denken heel graag met je mee. Er hangt een aangename rustige sfeer in de winkel.
Erg tevreden over mee denken, advies en service. Is er tijd als je zonder afspraak langs komt dan wordt je gewoon geholpen. Of je wacht even of maakt een afspraak. Ook regelmatig zonder kosten dingen verholpen, meestal klaar terwijl je wacht, vaak met een kopje koffie. En altijd vriendelijk. Ik heb hier vanwege de service zowel mijn hoortoestellen als brillen gekocht. Echt nog een bedrijf waar je geen nummer bent en waar vakkennis is. Ik herken mij dan ook echt niet in negatieve reviews die ik lees over van den Bergh.
Hier weten de medewerkers waar zij het over hebben. Top service, grote deskundigheid, veel ervaring. Zowel voor bril als ook lenzen en myopie management. En zelfs het advies dat iets NIET nodig is. Wij kunnen deze opticien alleen maar aanraden.
Geen goede ervaring. Medewerker heeft me niet geholpen met mijn vraag. Daarnaast had hij geen vriendelijke houding naar mij toe. Ik ben hier niet over te spreken
Altijd goed geholpen. Meerdere keren terug geweest voor brillen van kinderen voor kleine reparaties zonder voor hoeven te betalen. Heel netjes afhandeling
Mijn zonnebril gerepareerd zonder daar een vergoeding voor te vragen. Top service!
Geweldige service! De werknemers waren heel aardig en de bril was in 24 uur klaar! Dat was een week sneller dan bij de Hans Anders. De uitgebreide oogmeting was ook fijn gedaan. Uitstekende hulp en had uiteindelijk ook nog een kerstcadeautje gekregen! Heel leuk. Vanaf nu wordt dit mijn vaste opticien. Ik raad het zeker aan.
Zeer vakkundig en vriendelijk personeel! Vandaag binnengelopen voor de zonnebril op maat te maken en 2 minuten later was die al klaar. Top service!
Altijd welkom en vragen worden altijd op gelost. Heel vriendelijk personeel Service wordt met hoofdletters geschreven en geleverd.
Een hele goede service bij deze vriendelijke mensen. Kom er zeker nog terug in deze winkel!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid