facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Den Berg Vloeren

Van Den Berg Vloeren

Info

Al jaren een vakman in het beroep van stoffeerder.
vandenberg-vloeren staat voor een goede prijskwaliteit verhouding.

Geschiedenis

Na het opdoen van ervaring in het bedrijf van mijn ouders en het volgen van een opleiding ben ik thuis op het gebied van de woningstoffering. Al jaren ben ik aan het werk in de woninginrichting branche en heb bij verschillende bedrijven mijn kundigheid uitgebreid.
U kunt bij mij terecht voor de volgende producten:
PVC, Laminaat, Marmoleum, Tapijt.
Bekleden van trappen
Egaliseren van vloeren.
U kunt bij mij een vloer kopen en door mij laten leggen. Heeft u zelf al een vloer aangeschaft, dan wil ik deze voor u plaatsen.

Adres: blauwe zegge 2, 3648JL Wilnis
Telefoonnummer: 06-11396888
Stad: Wilnis
Route: blauwe zegge 2
Postcode: 3648JL


Recensies
Hans is een vakman! We hebben op zolder een vloer laten leggen en dat is uitstekend gedaan. Nu gaan we in onze woonkamer pvc laten leggen. Hans informeert je goed en doet dit werk op een nette manier. Geen woekerprijzen en gewoon den hele aardige vent die vakwerk aflevert.
Ik heb mijn open trap laten stofferen. Het resultaat mag er zijn! Een afspraak en offerte was zo geregeld en Hans is goed bereikbaar. Een aanrader dus!
Zeer goede ervaring met Van den Berg vloeren. Wij hebben onze trap laten stofferen. Een afspraak was zo gemaakt, makkelijk te bereiken. Mooie zachte kwaliteit stoffen. Met ongeveer vier uurtjes waren onze trap en overloop klaar. Nette afhandeling en goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden!
Prima bedrijf; goede prijs/prestatie en uitvoering Hans is een Pietje Precies. Alles moet perfect en de beste materialen worden gebruikt. Een aanrader!
Toppie supers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid