facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Berg INTERIEUR

Info

Al meer dan 47 jaar service en kwaliteit leveren voor elk budget. Tapijt - Laminaat - Pvc vloeren - Gordijnen - Raamdecoratie. Alles op maat gemaakt.

Geschiedenis

Van den Berg INTERIEUR de specialist in de regio Kampen en Zwolle

Van den Berg INTERIEUR, is een bedrijf dat al meer dan 46 jaar gespecialiseerd is in de woning- en projectinrichting.
Tapijt, laminaat, gordijnen, pvc vloeren, raamdecoratie en zelfs behang behoren tot ons assortiment.
Maar ook vinyl, marmoleum, vloerkleden, rolgordijnen, binnenzonwering en de complete Luxaflex collectie.
Voor de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle zijn wij de interieur specialist. Onze winkel kunt u vinden in IJsselmuiden
Tevens bieden wij online verkoop van raamdecoratie en gordijnen aan voor uw inrichting.
Service en kwaliteit voor elk budget

Bij ons bent u aan het goede adres, op het gebied van vloerbedekking, tapijt, laminaat, pvc-vloeren en raamdecoratie, gordijnen en behang.
Een goed advies, kwaliteit en deskundigheid in de showroom staan bij ons centraal.
Het opmeten en het stofferen doen wij met grote zorgvuldigheid en met eigen personeel.
Voor referenties verwijzen we u naar onze referentie pagina of onderaan deze pagina.
V.d. Berg INTERIEUR probeert altijd voor elk budget een passend product te zoeken.
Een goede service is daarbij van essentieel belang.
Ook snelle levertijden is daarbij altijd gewenst.
Voor onze eigen webshop kijkt u op www.zonweringinhuis.nl

Projectinrichting

Ook voor projectstoffering bent u bij ons aan het goede adres.
Menig kantoor, winkel, school en instellingen zijn met tapijt, marmoleum, pvc vloer, gordijnen en raamdecoratie door Van den Berg INTERIEUR ingericht.



"Van den Berg INTERIEUR de specialist in de regio Kampen en ZwolleVan den Berg INTERIEUR, is een bedrijf dat al meer dan 52 jaar gespecialiseerd is in de woning- en projectinrichting. Tapijt, laminaat, gordijnen, pvc vloeren, raamdecoratie en zelfs behang behoren tot ons assortiment.Maar ook vinyl, marmoleum, vloerkleden, rolgordijnen, binnenzonwering en de complete Luxaflex collectie.Voor de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle zijn wij de interieur specialist. Onze winkel kunt u vinden in IJsselmuiden.Tevens bieden wij online verkoop van raamdecoratie en gordijnen aan voor uw inrichting."
Adres: Baan 10, 8271 BE IJsselmuiden
Telefoonnummer: 0383313761
Stad: IJsselmuiden
Route: Baan 10
Postcode: 8271 BE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Vandenberg interieur, Vloerbedekking Kampen
Recensies
wij zijn ons hele leven al klant bij van de berg altijd tot volle tevredenheid mijn vrouw heeft nieuwe over gordijnen besteld plus stof voor een nieuwe sprei in de slaapkamer het is nu klaar het ziet er prachtig uit daarom geven wij van de berg 5 sterren
Wat een service!!!! Een tijd geleden bij v.d Berg geweest om nieuwe vitrage voor de tuindeur te bestellen. Hadden hier ook al onze andere gordijnen gekocht. Vouwgordijn en de vitrage met dezelfde print en kleur. Viel ons op,dat deurvitrage een heel andere kleur had dan andere vitrage. Bij het ophalen van de nieuwe vitrage en inleveren van de oude vitrage, bleek deze totaal verkleurd te zijn. Dit was volgens v.d. Berg een productiefout, want zo verkleuren mocht niet, aangezien het vouwgordijn niet verkleurd was. Dus toen we wilen betalen, want daar hadden we bij het bestellen gewoon over gehad, werd aangegeven, dat dit gezien de fout, niet nodig was en dit service was. Hartelijk dank!!! Dus een dikke 10 voor de service!!!!
Deskundige en prettige advisering, dito opmeting en uitvoering m.b.t. alle raambekleding in ons nieuwe appartement. In alle opzichten maatwerk geleverd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid