facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Belt Hoveniers

Info

Van den Belt Hoveniers voor een diepgeworteld resultaat. Het is onze passie om uw wensen en ons talent tot bloei te laten komen.

Geschiedenis

Van den Belt Hoveniers is een jong en veelzijdig hoveniersbedrijf en is opgericht in 2017. Na 25 jaar vakmanschap bij een gerenommeerd hoveniersbedrijf, heeft Gerran van den Belt een nieuwe stap gezet. Hij is zijn eigen bedrijf gestart.

Het is onze passie om uw wensen en ons talent tot bloei te laten komen. Wij zetten kennis en ervaring graag in om een mooie tuin op maat te realiseren, te renoveren of te onderhouden. Zowel voor particulieren als bedrijven of instellingen nemen wij graag de tijd. Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het zit in onze groene vingers.

Adres: Kervelweg, 8042 Zwolle
Telefoonnummer: 0651817867
Stad: Zwolle
Route: Kervelweg
Postcode: 8042


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hovenier Zwolle, Tuinadvies Zwolle, Hoveniersbedrijf, Stadshovenier Zwolle, Herkert Hoveniersbedrijf, Tuinontwerp Zwolle, Van der Weerd Hoveniers, Stadstuin Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tukkers en ten Hoeve tuinontwerp en realisatie Tukkers en ten Hoeve tuinontwerp en realisat... 691 meter Hele aardige mensen. Harde werkers
Hoveniersbedrijf de Weerd Hoveniersbedrijf de Weerd 1 km Vakwerk voor nette prijs.
Hoveniersbedrijf Kleine Veer Hoveniersbedrijf Kleine Veer 2 km Leuke oversteek van Hattem naar Zwolle-Zuid. Even lekker op het water en genieten van...
Overweg Allround tuinaanleg, renovatie en onderhoud Overweg Allround tuinaanleg, renovatie en on... 3 km Goed verstand van zaken.
Van den Brink Schuttingbouw b.v. Van den Brink Schuttingbouw b.v. 6 km Al half 2022 werden de eerste contacten gelegd met Brink GardenBuildings. De 26 juni ...
Hoveniersbedrijf D. Schutte Hoveniersbedrijf D. Schutte 6 km Vriendelijk en alert.
Recensies
Van den Belt Hoveniers uit Zwolle heeft naar volle tevredenheid onze stadstuin opnieuw ontworpen en aangelegd! Hovenier Gerran uit Zwolle kwam met een functioneel ontwerp, waarna de tuin in Zwolle binnen een week gerealiseerd was.
Van den Belt Hoveniers heeft bij ons de tuin ontworpen en aangelegd. Altijd goede communicatie en denken graag met je mee. Absolute aanrader!
Vervelende casus gehad waarin een miscommunicatie is geweest. Bereidheid om naar een schappelijke oplossing te komen was er niet. Meerdere telefoongesprekken en zelfs een fysieke afspraak gehad waar 0 beweging kwam. Zeer ontevreden over de afhandeling van deze casus.
Ik ben erg tevreden over de aanleg van mijn tuin door dit bedrijf. Vanaf het begin erg creatief en denken goed mee. Aanrader!
Mooie tuinen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid