facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Akker Bomen

Van den Akker Bomen

Info

Meer dan 10 jaar vakmanschap zorgt ervoor dat wij u tuin in een mum van tijd upgraden met prachtige leibomen. Met vrijblijvend duidelijk advies vooraf helpen wij u graag met een goede keuze. Ook geven wij ALTIJD aangroeigarantie!



"Elke leiboom heeft zijn eigen kenmerken: bladverliezend, dor bladhoudend in de wintermaanden, een gave herfstverkleuring in het najaar, prachtige bloesem in het voorjaar… Zelfs bomen die het hele jaar hun groene bladeren houden behoren tot ons grote assortiment. Dat vraagt om advies op maat. Maar hoe krijgt u nou snel én goed advies? Simpel, met slechts een eenvoudig WhatsApp-je naar ons telefoonnummer 06-3041 4827! Stuur een foto van de huidige situatie en geef daarbij de hoogte van een eventuele schutting, muur of haag aan. Ook willen we graag tot op de centimeter nauwkeurig weten hoe groot het te bedekken deel is. Heeft u nog aanvullende wensen of opmerkingen? Geef dat dan ook meteen aan. Hierna gaan we direct voor u aan de slag! "
Adres:
Telefoonnummer: 0630414827
Stad: Oirschot



op zoek naar gerelateerd: Leibomen laten plaatsen prijs, Leibomen kwekerij Brabant, Leiboom schaduw, Leibomen kopen, Boomkwekerij Oirschot, Leibomen Boskoop, Leibomen Zeeland, Leilinde kwekerij
Recensies
Via Whatsapp en telefonisch contact gehad met Tom. Het contact heb ik als prettig ervaren. Dacht goed mee en reageerde vrij snel. De mannen die de boom hebben geplaatst hebben netjes gewerkt en gaven uitleg hoe de boom vooral in de eerste 2 jaar te verzorgen. Zij hebben ik totaal 1 boom geplaatst, de linker op de foto’s. De oude boom was helaas dood gegaan. Een partij om te onthouden voor eventuele volgende keer of voor snoeiwerk.
Wat een top bedrijf! Vanaf het 1e contact verliep de communicatie en afstemming heerlijk vlot! Vandaag zijn de 11 leibomen geplaatst door Ruud en Kay, 2 harde werkers met een goed oog voor de klant. Ook het plaatsen leverde weer een goede ervaring op. Echt een aanbeveling waard!
Erg tevreden over het hele proces. Via whatsapp de situatie aangegeven. Binnen no time een offerte en de afspraak voor het plaatsen van de leibomen. De heren waren zeer vriendelijk, vakkundig en erg netjes. Een absolute aanrader!
Een fijn bedrijf!! De communicatie was zeer vlot en verliep prettig, er werd een goed advies gegeven. Vandaag zijn de leibomen geplaatst, ook dat is prima gegaan en goed verlopen. We genieten nu van de zomer, maar kunnen niet wachten tot het herfst wordt om de mooie kleuren te zien van deze Perzische ijzerhouten parrotia persica leibomen.
Heldere vlotte communicatie. Professioneel bedrijf. Snelheid en kwaliteit van begin tot einde. "What you see is what you get"......fijn transparant bedrijf. Management en medewerkers kunnen terecht trots zijn!
Wij zochten een mooie leiboom en kwamen al snel bij van den Akker uit. Na telefonisch contact kregen we al binnen 15 min alles wat we moeste weten toegestuurd.bij ophalen stond alles klaar. Prima service en uitleg hoe te planten en met de meststoffen om te gaan. En zeker niet duur. Met een woord TOP bedrijf.
Goed gevoel. Belangrijke of duurzame aankopen doe ik altijd op gevoel. En dat moet goed zijn bij het eerste contact. En dat was ook zo bij Tom van den Akker. Kort praatje gemaakt in de hal, daarna meteen de boomgaard in en de mogelijkheden bekeken. Conform afspraak wordt een nette offerte opgemaakt met advies. En niet geheel onbelangrijk; de bomen zijn keurig aangeplant. Ik ben een zéér tevreden klant. Jack
Gisteren 7 bomen geplaatst door v/d Akker. We zijn er heel blij mee. Snelle levering en staan mooi . Worden gelijk op de proef gesteld door storm poly die er vandaag is.
Superfijn bedrijf om mee samen te werken. Reageren heel snel op whatsapp en ook met offertes en alles. Service op locatie in de show tuin was ook top. Snelle levering, perfect geplant. Helemaal naar wens. Vakmanschap! Laat de bomen nu maar mooi groeien.
Onlangs besloten om leibomen te laten plaatsen in onze voortuin. Een korte zoektocht naar de ‘beste’ hovenier/specialist leidde ons naar de Leiboomspecialist. Via whatsapp contact opgenomen, waar ik zeer snel reactie kreeg. Als ‘leek’ op leibomen gebied want de keuze is reuze zelf in eerste instantie ‘voorwaarden’ op een rijtje gezet wel/geen bloesem, kleur, stijl passend bij de woning, wel/niet groen blad houdend gedurende het jaar, weersbestendig mbt wind/zon et cetera. Dit voorgelegd via whatsapp waarna ik advies kreeg welke leibomen het meest geschikt zouden zijn. Onze uiteindelijke keuze viel toen op de Amber Leiboom. Binnen een week konden de boompjes al geplaatst worden. Zeer vriendelijk personeel die professioneel en kundig de leibomen op de mooiste positie wisten te plaatsen. Kort uitleg/toelichting gericht op onderhoud met de mededeling dat, mochten er nog vragen zijn, ik altijd contact mocht opnemen. Kortom zeer tevreden en een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar mooie leibomen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid