facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Deijne onderdelen Uden B.V.

Van Deijne onderdelen Uden B.V.
Adres: Kruisweg 1, 5406 PB Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 253 636
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Kruisweg
Huisnummer: 1
Postcode: 5406 PB


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: 08:00–12:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Twee weken geleden had ik wat onderdelen nodig voor mijn Volvo V70 uit 2008. Stad en land afgezocht en uiteindelijk bij van Deijne terecht gekomen. Ik ben supergoed geholpen en mocht zelfs het terrein op om mijn onderdelen te zoeken. Waar vind je dit nog. Onderdelen werden op een pallet gelegd en naar de balie gebracht. Wat een top service. Ik ben dubbel en dwars geslaagd en met meer onderdelen naar huis gegaan dan in de eerste plaats de bedoeling was. Kun je nergens anders je Volvo onderdelen vinden dan zou ik zeker gaan kijken zeker een kwart van het terrein staat vol met Volvo’s als je het hier niet vind vind je het nergens. Ik kom zeker terug. Overigens staat 3 kwart van het terrein vol met diverse ander merken.
Verkeerde informatie en klantonvriendelijk. Daarmee kreeg ik te maken met dit bedrijf. Een tijd geleden hierheen gegaan voor een reserveband. Ze hebben mij een verkeerde maat band verkocht voor mijn bus. Toen ik belde om te vragen of ik de band terug kon brengen werd gezegd dat dit zeker kan. Eenmaal bij het bedrijf wilden ze deze niet inruilen omdat de termijn was verlopen. De medewerker aan de telefoon en de baliemedewerker spraken elkaar dus tegen. Bij het noemen van dit feit werd ik niet serieus genomen en afgewimpeld. Ik ga hier zeker niet meer heen.
Uitstekende service en kwaliteit bij Van Deijne onderdelen Uden B.VnnIk kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met mijn ervaring bij Deijne. Na een lange zoektocht en teleurstellingen elders, kwam ik eindelijk bij hen terecht, en wat een verademing was dat!nnZe namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en boden deskundig advies aan, waardoor ik eindelijk de juiste onderdelen kon vinden waar ik naar op zoek was.nnWat de kwaliteit van de onderdelen betreft, kan ik niets anders dan lof uitspreken. De onderdelen die ik heb ontvangen waren van uitstekende kwaliteit en hebben mijn verwachtingen overtroffen. Bovendien werd mijn bestelling met de grootste zorg verpakt, waardoor alles veilig en onbeschadigd bij mij aankwam.nAls je op zoek bent naar betrouwbare tweedehands onderdelen en een ongeëvenaarde service, zoek dan niet verder dan Van Deijne!nBen zelf een klant van uit Belgie hier geen oplosing gevonden bij Van Deijn altijd een oplossing!!!
Snelle reactie op onderdelen online. Vandaag bestelde opgehaald. Alles netjes verzorgd, vriendelijk behulpzaam personeel. Graag tot een volgende keer
Verkeerde airbag sensor geleverd. Vervolgens telefonisch contact gehad om te vervangen voor de juiste sensor. Beste meneer geeft aan dat die op voorraad is. Eenmaal op locatie uur rijden.. wordt er gezegd dat dat onderdeel er toch niet is.nAls ik dan vraag dat ze de verkeerd geleverde sensor moeten terugnemen zeggen ze dat het niet mogelijk is omdat het een elektronisch onderdeel is. Wat een klantenservice is het..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid