facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van de Weijer Witgoed Specialist BV

Van de Weijer Witgoed Specialist BV
Adres: De Hooge Akker 29, 5661 NG Geldrop, Nederland
Telefoonnummer: 040 280 2390
Staat: Noord-Brabant
District: Geldrop-Mierlo
Stad: Geldrop
Route: De Hooge Akker
Huisnummer: 29
Postcode: 5661 NG


Openingstijden

maandag: 11:00–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–20:00
vrijdag: 09:30–18:00
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Redelijk groot assortiment. We zijn nog in de oriënterende fase voor diverse keukenapparatuur en hebben goed advies gekregen. Daar gaan we mee aan de slag en daarna zeker terug.nOok fijn dat ze eigen monteurs hebben, mocht dat ook nodig zijn.
Afgelopen vrijdag inductiefornuis achterwand en afzuigkap geplaatst. Prima volgens afspraak voor de middag was effe een dingetje om de RVS achterwand te plaatsen uiteindelijk gelukt met wat hulp van alleskunner Ahrend. De klap boven de afzuigkap moest nog worden aangepast op de goede hoogte. Dus kwam Ahrend vanmorgen op de maandag wederom terug om de klus te klaren en om nog wat kleine verzoeken te honoreren. Dus als men een betrouwbare en kundige organisatie zoekt dan ga naar de Wijer geen spijt van.
Ik vind de slogan “als u kiest voor service” niet passend. Eerder: “als je kiest voor onaardige verkopers, leugens en de hoogste prijs”
Nog nooit zoiets meegemaakt. We hadden een afzuigkap en kruimeldief besteld. Na 2 weken gebeld of het al binnen was. De telefoniste zei moment ik kijk het even na. Toen zei ze: een wasmachine en een droger zei u? maar oké na 3 weken weer gebeld wanneer onze bestelde spullen er zijn. Nog steeds niets, ze zou het navragen. Al de keren dat we ze gesproken hebben noemde ze ons fam …….. We hadden zeker al 5 keer aangegeven dat die naam niet klopte. Dat was de vorige bewoner, die inmiddels al 15 jaar niet meer hier woont. Wij zijn er nu wel klaar mee. Het gaat om een simpele afzuigkap die je overal binnen 2 dagen in huis hebt. En de manier hoe ze met klanten omgaan en beloftes die ze maken. Dat kan echt niet.
Erg aardige,geduldige en kundige verkoper.Inbouw vaatwasser gekocht terwijl ik geen aansluiting had,volledig werkend geplaatst door Arend.Wat een vakman,werkt keurig en neemt alle rotzooi mee terug.Service met hoofdletter S! Vandaag mijn eerste vaat gedraaid:
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid