facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van de Vis webdesign

Van de Vis webdesign

Info

"Gespecialiseerd in webdesign en alles wat daarbij komt kijken. Van ontwerp, hosting en onderhoud tot het vertalen en SEO/SEA optimalisatie."



"Gespecialiseerd in webdesign en alles wat daarbij komt kijken. Van ontwerp, hosting en onderhoud tot het vertalen, SEO/SEA optimalisatie."
Adres:
Telefoonnummer: +31646579645
Stad: Voorthuizen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leeveld Leeveld 841 meter Leeveld provides software solutions for holiday home owners and professionals.
CLSystems CLSystems 1 km CLSystems is een all-round web-services bedrijf dat zich richt op iedereen die een we...
Recensies
vdVwebdesign heeft onze website gebouwd. Wij hebben Tim als zeer professioneel ervaren. Hij had het project goed op de rit, is pro-actief en communicatief sterk. Aanrader!
vdVwebdesign heeft voor onze vereniging een maatwerk website gemaakt. Door middel van deze website kunnen wij sponsoren voorzien van informatie en aankomende evenementen. Hierbij zit een mogelijkheid om je aan te melden voor evenementen. Als je nog op zoekt bent naar een fijn bedrijf die je website of webshop kan realiseren dan is Tim van vdVwebdesign het juiste bedrijf.
Korte lijnen met Tim maakte het bouwen van onze webshop een soepel traject. Hierbij werd goed meegedacht bij vraagstukken en zijn we met een vliegende start begonnen. Ook het huidige onderhoud van de webshop verloopt perfect. Erg blij met deze samenwerking.
vdVwebdesign heeft ons ondersteund met het bouwen van de frontend en backend van onze webshop / catalogus. Ook het maatwerk is geheel naar wens, aangezien klanten producten toevoegen aan de winkelmand en dan in plaats van afrekenen een aanvraag versturen voor een offerte. We zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat!
vdVwebdesign is een meedenkend partner. Aanspreekbaar en álles is bespreekbaar. Dat resulteert in een website die volledig naar mijn wens is. Al met al dus een veelzijdig bedrijf waar prettig mee samen te werken is.
Tim heeft mij geholpen om mijn webshop te realiseren voor mijn bedrijf U-play. Door de soepele samenwerking was mijn website snel online. Ook als ik wijzigingen wil doorvoeren is dit snel geregeld door de goede onderhoud die vdvwebdesign biedt. Al met al super tevreden, een echte aanrader dus!!
Tim heeft voor ons een website gemaakt die geheel op maat is. Op de website kun je namelijk je eigen Foto-plafond samen stellen. Zeer tevreden met het resultaat en met de samenwerking met Tim. Voor de volgende website gaan we weer naar vdVwebdesign!
Wij zijn heel blij met het eindresultaat van onze webshop!! Tim denkt goed met je mee en komt met goede ideeën! Daarnaast is de service top en kun je hem altijd bereiken als er iets verandert moet worden aan de website.
Tim heeft voor onze nieuwe haarsalon een professionele website gemaakt. Van begin tot eind was er goede communicatie en daardoor kon er in een relatief korte tijd een website naar wens worden gerealiseerd. Al met al super blij met het eindresultaat en samenwerking. Echt een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid