facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van de Kromme Leek

Van de Kromme Leek

Info

Van de Kromme Leek is een label voor producten die duurzaam geteeld en/of geproduceerd worden binnen het stroomgebied van de Kromme Leek in Westfriesland.

Geschiedenis

De Kromme Leek is tegenwoordig een pittoresk meanderende stroom die loopt van de Hoornseweg bij Wognum tot de Neuvel in Wervershoof. Zij geeft het Westfriese landschap dat lieflijke uiterlijk waar wij alle dagen van mogen genieten.
Vroeger was het echter een kolkende rivier, waarvan het stroomgebied tussen Spanbroek en Onderdijk lag en die op sommige plaatsen wel een kilometer breed was. De Kromme Leek heeft grote invloed gehad op de bodemsamenstelling van West-Friesland. De mineraalrijke grond proef je terug in de producten Van de Kromme Leek.
Om deze smaak te behouden en dit mooie landschap voor ons nageslacht te bewaren worden alle producten van de Kromme Leek duurzaam geteeld, met passie voor de natuur en de omgeving.

Adres: Liederik 3, 1693HH Wervershoof
Telefoonnummer: 06-37170216
Stad: Wervershoof
Route: Liederik 3
Postcode: 1693HH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Js3 Js3 3 km J3s stereo headset nu met voice canlseling en een fantastisch geluid. De rijs kwalite...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid