facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van de Bunt Isolatietechniek BV

Van de Bunt Isolatietechniek BV

Info

Van de Bunt Isolatietechniek B.V. is een specialist in het isoleren van muren, vloeren, kruipruimtes, zolders en daken. Dit levert al snel flinke besparingen op de stookkosten én een aanzienlijke verbetering van uw wooncomfort.

Geschiedenis

Van de Bunt Isolatietechniek is een Veluws familiebedrijf, die sinds 2008 werkzaam is in de isolatiebranche.
Wij specialist in het aanbrengen van na-isolatie van spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken. Met ons team isoleren wij zo’n 3000-4000 woningen en gebouwen per jaar voor zowel huiseigenaren, bouwbedrijven en wooncorporaties.

Wij werken transparant, zijn allround inzetbaar en willen graag meedenken om tot de juiste oplossing te komen. Mede door onze horizontale bedrijfsstructuur hebben wij korte lijnen en kunnen wij snel schakelen. Met ons ervaren team zijn wij hierdoor flexibel en bieden wij een diversiteit aan mogelijkheden en oplossingen.

In de Nederlandse isolatiemarkt zijn wij trendsetter vanwege de sterke focus die wij hebben op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het isoleren van spouwmuren, vloeren, kruipruimtes en daken. Wij bieden volop keuze in isolatiematerialen, zoals glaswol, HR++ en Premium parels, gespoten Polyurethaanschuim, plaatmaterialen of isolatiefolie. Door onze ruime keuze aan isolatiematerialen en onze ervaring komen wij altijd tot een passende oplossing die voldoet aan de wensen van onze klant. Onze diensten en de door ons toegepaste producten onderscheiden zich door hoge kwaliteitsnormen en een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding.



"Van de Bunt Isolatietechniek is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteit- en industriegebouwen. Om kwaliteit te waarborgen zijn wij SKG-IKOB gecertificeerd."
Adres: Goorsteeg 15, 3882LE Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-745064
Stad: Putten
Route: Goorsteeg 15
Postcode: 3882LE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bor Bouw Bor Bouw 3 km Bovenverdieping voorzien van nieuwe kozijnen en overstekken vervangen. Perfect uitgev...
Uw Parket schuren Uw Parket schuren 3 km De specialisten in het stofvrij schuren van uw parket- of plankenvloer. Keuze in oppe...
Vloerenhuis Putten Vloerenhuis Putten 3 km 't Vloerenhuis Putten
Abel Montage & Onderhoud Abel Montage & Onderhoud 4 km Voor al uw: • Complete tuinaanleg • Veranda's • Straatwerk • Vlonders • Snoeiwerk • ...
KOK Interieurs KOK Interieurs 4 km In de winkel was het allemaal hartstikke goed, vriendelijke vrouw, besloten om hier e...
Waaijenberg Droogbouw Vloeren. Fermacell&Vloerverwarming Waaijenberg Droogbouw Vloeren. Fermacell&Vlo... 4 km Voordelen van een Waaijenberg Droogbouw Vloer : geen bouw vocht, geringe opbouw hoogt...
De Keukenrestyler De Keukenrestyler 4 km Zijn 2 jaar bij mijn dochter geweest om alle frontjes te vernieuwen, waren top tevred...
Recensies
Vocht problemen na spouwmuurisolatie. After service is zeer slecht. Expert werd ingeschakeld maar reageert ook niet. Rapportage werd naar v.d. Bunt gezonden maar zij weten nergens van. Zelfs mijn naam is bij v.d. Bunt niet bekend.
Vanmorgen Rinaldo op bezoek gehad van Van De Bunt voor het maken van een offerte voor het na-isoleren van de muren van mijn hoekwoning tot 1977. In de spouw zat deels glaswol en deel tempex. Hij heeft zorgvuldig gekeken in de spouw op 6 plaatsen. Zijn advies was niet na te isoleren.Er was te weinig ruimte om het na-isoleren optimaal uit te voeren. Hierdoor zou er risico ontstaan op doorslag van vocht. Dank voor dit advies, duidelijk uitleg en keurig dichtmaken van de geboorde gaten.
Eerst in april 2015 onder de vloer laten isoleren. Goed bedrijf, prima mensen. Goede advisering en ze attendeerden mij op subsidiemogelijkheden. Gunstige prijs. Goede isolatie en geen rommel achtergelaten. Al met al erg tevreden. In 2021 ander huis gekocht en weer laten isoleren, nu de spouwmuren. Zorgvuldig en keurig uitgevoerd. Ben er erg tevreden over.
Als ik meer sterren kon geven had ik dat gedaan. Wij hebben ons huis echt helemaal gestript en van de Bunt was een van de weinige bedrijven waarop we volop konden vertrouwen. Super aardig personeel dat hard werkt, hele redelijke prijzen en misschien nog wel het aller belangrijkst, heldere en eerlijke communicatie. Wat een verademing in een bouwwereld waar over het algemeen bijna niemand zijn afspraken nakomt zonder heisa. Ik kan echt iedereen aanraden om hun huis door van de Bunt te laten isoleren!
Scherpe prijzen en net werk. Vriendelijk en persoonlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid