facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Dam tweewielers

Van Dam tweewielers

Info

In onze moderne winkel vindt u een groot assortiment fietsen en accessoires. een allround werkplaats, waar wij u graag met raad en daad terzijde staan.

Geschiedenis

In onze moderne winkel vindt u een groot assortiment fietsen en accessoires. Zoekt u een stadsfiets, een hybride, een ATB of een kinderfiets u vind ze allemaal bij ons. Wij zijn officieel dealer van sparta, Batavus, multicycle, Dutch-ID , Victoria ,RIH ,bikkel en Alba . Voor race en ATB fietsen zijn wij dealer van Sensa en Thomson . Bij de kinderfietsen hebben wij ook Loekie, Batavus en sparta young. Wij zijn voorzien in de winkel in de dorpstraat van Elst en Gendt van een allround werkplaats, waar wij u graag met raad en daad terzijde staan. Ons streven is dat alle reparaties binnen één dag klaar zijn.

Ook hebben wij een uitgebreide collectie tweedehands fietsen op de edisonweg 17 op het industrie terrein de Aam. Deze fietsen zijn volledig nagezien, gerepareerd en schoongemaakt, voordat wij ze in de verkoop zetten. Hier geven wij dan ook 3 maanden garantie op.

Bij aankoop van een nieuwe fiets adviseren wij u een fietsverzekering af te sluiten van enra . U kunt hierbij kiezen uit de volgende vormen: - Alléén diefstal voor een periode van drie jaar. - Diefstal + casco (schade en aanrijdingen)

In de gehele regio gratis haal en brengservice!

Openingstijden:

maandag van 8.30 tot 18.00

dinsdag van 8.30 tot 18.00

woensdag van 8.30 tot 18.00

donderdag van 8.30 tot 21.00 oktober t/m maart tot 20.00 uur.

vrijdag van 8.30 tot 18.00

zaterdag van 8.30 tot 17.00

zondag gesloten



Waar kunt u ons vinden?

Winkel en werktplaats.

Dorpstraat 80

6661en Elst

(0481) 37 11 94

----------------------------------

dorpstraat 13

6691av Gendt

0481-354876

Openingstijden:

maandag gesloten

dinsdag van 8.30 tot 18.00

woensdag van 8.30 tot 18.00

donderdag van 8.30 tot 18.00

vrijdag van 8.30 tot 20.00

zaterdag van 8.30 tot 17.00

zondag gesloten

----------------------------------

OUTLET STORE voor betaalbare fietsen (nieuw en gebruikt)

Edisonweg 17

6662nw Elst

(0481) 35 31 91

zaterdag's van 8.30 tot 16.00



Als U niet zo ruim in uw tijd zit, en U wilt persoonlijk advies na 18.00 uur, dan hebben wij de oplossing: “winkelen op afspraak.” Maak een afspraak met één van onze medewerkers wanneer u dat uitkomt en u krijgt persoonlijk advies.

Adres: Valburgseweg 11, 6661er Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0481371194
Stad: Elst
Route: Valburgseweg 11
Postcode: 6661er


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsenspeciaalzaak, Elektrische fiets Elst, Bakfiets Elst, Broersen fietsen, Van zuilen fietsen, iBike fietsen, Donker fietsen, Stuw fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Walt-bikes Walt-bikes 498 meter Tja mijn oldtimer gazelle sport speciall, nee niet op leuken met moderne verlichting ...
Recensies
We hebben ruim een half jaar twee eBikes gekocht. TOP fietsen! Ook de service is heel goed, fijn en snel! We raden deze fijne zaak dan ook van harte aan!
Goede zaak met uitstekende service. Net een tern gsd cargo fiets gekocht. Hele aparte fiets met legio mogelijkheden. Fiets is thuisgebracht en na een grondige uitleg heb ik mijn eerste kilometers vandaag gereden. Topfiets ben er erg content mee
Vorige week mijn e-bike naar van Dam gebracht en vandaag deze op mogen halen. Ik was aangenaam verrast. De fiets was op en top, hij was zelfs gepoetst zonder dat ik hierom had gevraagd. Wat een service, zeer vriendelijk personeel echt een aanrader. Ik beveel van Dam aan ouderwetse service voor een betaalbare prijs.
Vandaag bij deze fietsenmaker geweest. Supervriendelijk en goede en snelle service
Al meer dan 15 jaar koop ik mijn fietsten hier. Goede service en vriendelijk mensen. Problemen worden opgelost en men denkt mee in de juiste aanschaf.
Een top fietsenzaak met een geweldige service. Ik raad van Dan Tweewielers iedereen aan .
Super vriendelijk ontvangen en goed geholpen door een hele jonge verkoper in spe. Verder ook nog later geadviseerd door een andere medewerker. Uiteindelijk gaan we nog een keer terug naar een ander filiaal van deze ondernemer.
Prutsers! Fiets gebracht omdat deze doortrapte. Ze hebben nieuwe ketting erop gelegd en toen ik er mee naar huis fietste trapte de fiets nog steeds door. Daarover gebeld en toen hebben ze gezegd dat er ook een nieuwe ketting op moest. Duurde een week en daarna trapte de fiets nog steeds door. Toen ik hierover belde zeiden ze dat ze altijd een proefritje maken met de fiets, maar nadat ik zelf 2 minuten op de fiets had gezeten was mij al duidelijk dat het mis was. Toen ik dat inbracht zei de medewerker dat dat hij 'hier geen tijd voor heeft' en dat ik maar een ander adres moet gaan zoeken. Dat ga ik ook zeker doen en ik raad dat ook iedereen aan.
Super bedrijf waar je als klant goed word geholpen , en waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Van Dam verdiend een dikke tien. En ik beveel het zeker aan hier je fiets te kopen ‍
Al jaren kopen we hier onze fietsen. Persoonlijk contact, goed advies, prima service en eerlijke prijzen. Waarom nu deze review? Onze zoon is afgelopen weekend aangereden en de fiets is total loss. Met een telefoontje was alles geregeld en stond er een leenfiets klaar. Service heren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid