facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Dam Brillen

Van Dam Brillen

Geschiedenis

Van Dam Brillen is een zelfstandig, gespecialiseerd optiekbedrijf, opgericht in 1868. Sindsdien zijn wij gevestigd in Bodegraven.

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en bieden service en kwaliteit.
Ons doel is u te helpen met alle zaken waarin het zien centraal staat.
U kunt bij ons terecht voor brillen, contactlenzen, oogonderzoek, vooronderzoek en nazorg ooglaserbehandelingen en staaroperaties of voor een vrijblijvend advies.
Voor meer informatie of als u iets wilt bestellen kunt u telefonisch contact opnemen of u kunt ons een e-mail sturen.



"Dé optiekzaak in Bodegraven-Reeuwijk. Voor kleurrijke en opvallende brillen maar ook neutrale en subtiele monturen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u kijken wij welke bril u het beste past en waar u zich fijn bij voelt. Ook kinderen kunnen bij ons een toffe bril uitkiezen. Naast brillen kunt u ook bij ons terecht voor alle soorten lenzen zoals daglenzen, multifocale lenzen en nachtlenzen. Wilt u toch liever uw ogen laten laseren? Wij kunnen de voor- en na-onderzoeken doen zodat u minder hoeft te reizen. Ervaart u problemen met uw ogen? Maak gerust een afspraak met onze gediplomeerd optometristen. Wij helpen u graag."
Adres: Brugstraat 7, 2411 BM Bodegraven
Telefoonnummer: 0172-612747
Stad: Bodegraven
Route: Brugstraat 7
Postcode: 2411 BM



op zoek naar gerelateerd: Van Leeuwen Bodegraven, Optiek van Leeuwen, Van Leeuwen Optiek Sliedrecht, Van Leeuwen Optiek Hardinxveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Leeuwen Opticiens Bodegraven Van Leeuwen Opticiens Bodegraven 102 meter Vriendelijk geholpen en altijd een goede uitleg over de mogelijkheden van de type gla...
Recensies
Een paar maanden geleden had ik klachten aan de schouder, strak gevoel aan mijn hoofd en in de avond verschoven de letters bij het lezen. De huisarts adviseerde fysio en een controle bij Van Dam. Angelique deed de controle en merkte dat er meer speelde. Er werden testen gedaan en daaruit bleek fixatie disparatie. De coördinatie van de ogen is niet in balans. Constant corrigeerde het hoofd deze onbalans. Prisma toevoegen gaf een verrassend effect. Mijn hoofd ontspande, ik was verrast. Na ruim 40 jaar lenzen werd het een bril. De lenzen ontwennen, een bril uitzoeken en na een paar weken was het zover. Ik liep de winkel uit en keek ontspannen rond en de klachten verdwenen. Fixatie disparatie, voor mij nieuw en vast ook voor anderen. Het komt voor bij alle leeftijden en kan gezondheidsproblemen geven. Top dat er opticiens zijn die hier in gespecialiseerd zijn. Recent nog even op controle geweest bij Angelique. Alles oké en ik kijk met een leuke bril ontspannen rond. Dank!
We zijn al een tijd klant bij v Dam in Bodegraven en zijn super tevreden. Zelf heb ik een bril gekocht en mijn partner lenzen. Het aanschaffen van de juiste lens is een lastige klus bij haar, maar het personeel bij v Dam doet er echt alles aan om de goede lens voor haar te vinden. Niets is teveel en de service is uitstekend. Nooit eerder zijn we zo klantvriendelijk en service gericht geholpen. Compliment en bedankt. Groeten Hans en Claudia.
Ik ben al in lengte van jaren klant bij van Dam brillen, heb onlangs een nieuwe bril uitgezocht en ben daarmee op perfecte vakkundige en niet onbelangrijk ongedwongen manier geholpen, er werd op ruimschoots de tijd genomen. Heb deze week de bril “leisure society” opgehaald en ben waanzinnig tevreden! TEAM BEDANKT!
VOOR BRILLEN EN OOG PROBLEMEN NAAR van DAM BODEGRAVEN> Op 20 april 2021 bij van Dam brillen mijn ogen laten controleren ivm snel achteruit gaan van mijn zichtvermogen, conclusie " Staar " ik schrok enorm maar de optometrist van van Dam stelde mij met haar uitleg gerust, vanwege hun zeer goede samenwerking en ervaringen met Eyescan heb ik ingestemd om hier behandeld te willen worden, binnen twee weken kreeg ik een oproep om in Utrecht te komen en na onderzoek / voorbereidingen kreeg ik binnen één week opnieuw een oproep en inmiddels is er bij één oog een lensje geplaatst, een operatie die perfect is uitgevoerd en binnen een half uur klaar was, resultaat : nooit pijn gehad en een zicht welke mijn verwachtingen volledig overtreft, ook de nacontroles vinden plaats in Bodegraven. ik kan niet wachten tot er over twee weken mn andere oog ook geopereerd wordt. Ik kan van Dam Bodegraven en Eyescan Utrecht dan ook bij iedereen aanbevelen. Ad.
Al jaren lang kom ik bij van Dam Afgelopen week mijn lens kwijt geraakt net voordat ik naar mijn werk moest .Binnen een half uur een zachte lens erin gezet voor dag en nacht Vanmorgen er weer uit gehaald en met een nieuwe lens weer naar huis Wat een service !!! Dank hier voor
Deze week zocht ik voor mijn echtgenoot die in thuisquarantaine zit ivm werk in het buitenland een zonnebril. Uw medewerkster keek in de computer welke zonnebril hij de vorige keer kocht en vond voor hem vergelijkbare monturen. Ik maakte een keuze en stuurde hem een foto. Een collega fungeerde als "studie-object" om de bril goed af te stellen. Superleuk allemaal. Voeg daar nog de geruststellende - niet goed breng dan snel terug-garantie - aan toe en de service is compleet. Bij thuiskomst bleek de bril perfect op ieder gebied. Onze dank is groot!
Als nieuwe brildrager met zichtklachten binnengestapt. Na een uitgebreide moderne oogmeting ben ik kundig geadviseerd in de aanschaf van een bril. Zeer vriendelijk geholpen, er werd de tijd genomen en uiteindelijk ben ik naar buiten gelopen met een bril waarvan ik van te voren nooit van gedacht had dat ik deze zou uitkiezen. De overtuigingskracht en het enthousiasme hebben gezorgd voor zeer veel complimenten betreffende mijn eerste bril naast natuurlijk dat ik men weer herken wanneer ze op straat naar me zwaaien. Zeer tevreden.
Twee mooie zonnebrillen van Serengeti gekocht. Fijne en vakkundige mensen die alle tijd voor je nemen. Zo prettig dat we weer kunnen winkelen, zeker in dit soort kwaliteitszaken! Arnold en Jacqueline
Al een aantal jaar klant. Ik kreeg een eerste reparatie cadeau en ik werd tegemoetgekomen bij een andere reparatie/aankoop. Deze zaak helpt je snel, heeft verstand van brillen en heeft een groot assortiment.
Hartelijk dank voor de geweldige service!! De bril van mijn zoon werd op zijn woonadres gerepareerd omdat hij niet in staat was zelf langs te komen, daar ben ik erg blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid