facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Daalen Optiek

Van Daalen Optiek

Info

Van Daalen Optiek

Geschiedenis

Van Daalen Optiek

Adres: Wilhelminaplein 1, 2671 GR Naaldwijk
Telefoonnummer: 01 74 - 62 93 16
Stad: Naaldwijk
Route: Wilhelminaplein 1
Postcode: 2671 GR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Cartier bril in termijnen betalen, Bril in termijnen betalen Specsavers, Zonnebril in termijnen betalen, Cartier bril verzekeren, Pearl bril op afbetaling, Optometrist Westland, Cartier leasen, Pieter van Daalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Specsavers Nederland Specsavers Nederland 124 meter In de afgelopen jaar slechte servers dan andere specsavers word slecht servers verlee...
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 135 meter Altijd zeer vriendelijk, maar bovenal zeer professioneel advies waar men de tijd voor...
Recensies
Al 30 jaar kwam ik bij de optiek in Rijswijk waar Sandra werkte en ik haar daar heb leren kennen als een leuke, spontane, vrouw die goed is in haar vak als lenzenspecialist. Nu Sandra niet meer in Rijswijk werkt heb ik haar opgezocht en gevonden bij Van Daalen Optiek in Naaldwijk. Gisteren voor de eerste keer geweest, een moderne optiek in een prachtig historisch pand. Het ziet er allemaal heel verzorgd en welkom uit. Sandra lijkt daar op haar plek, is nog steeds zo leuk en vakkundig zoals ze was dus ook in haar nieuwe omgeving heeft ze mij weer als tevreden klant!
Al jaren vaste klant met de hele familie voor zowel bril als contactlenzen. Vakmensen! Servicegericht, oplossingsgericht, vriendelijk! Ze zijn pas tevreden als wij het zijn, lenzen mogen getest en nog eens getest met verschillende sterktes totdat je tevreden bent. En door aanwezigheid van de optometrist hier, is een oogmeting in het ziekenhuis en het lange wachten daar voorbij Mooie uitgebreide collectie zonnen brillen! Bovendien een schitterend pand!
Enige tijd geleden ben ik deze deze zaak binnengestapt voor lenzen. Wat een fantastisch mooie zaak is dit. Niet is de zaak alleen mooi maar ik ben ook super goed geholpen door Sandra Romani. Voor lenzen ben ik niet de makkelijkste klant, zeg maar gerust moeilijk. Door Sandra kan ik toch regelmatig lenzen dragen. Dankjewel Sandra voor je inzet om het dragen van lenzen voor mij toch zo comfortabel mogelijk te maken!
Ik ben als trouwe klant Sandra gevolgd van Rijswijk naar haar nieuwe onderkomen bij Van Daalen Optiek in Naaldwijk. Het is een prachtig pand en de uitstraling van de winkel en de medewerkers voelt goed aan. Sandra is geweldig in omgang en haar werk. Zij is zeer ervaren. Naaldwijk is niet naast de deur, maar ik heb het er graag voor over om bij Van Daalen te blijven komen.
Vandaag ben ik geweest voor een nieuwe multifocale en beeldschermbril. Weer heeft Van Daalen Optiek bewezen hoe professioneel ze zijn. Aan alles word gedacht en vooral ook meegedacht. Dat vind ik persoonlijk heel belangrijk. Ik ben blij met mijn nieuwe multifocale bril, die op maat is gemaakt. Casper en Olaf bedankt! Dit is de optiek zaak die ik iedereen zal aanraden als je netjes en professioneel geholpen wil worden.
Ik kwam voor een reparatie van mijn zonnebril en liep de deur uit met mijn oude bril en een nieuwe bril. Mooi assortiment en goede service!
Goed advies gekregen voor mijn zonnebril. Zeer tevreden met deze aankoop!
Een super zaak. Als je hier niet kan slagen voor een bril dan lukt het nergens. Ook voor de mensen die geen 'brillengezicht' hebben. Mijn zonnebril op sterkte was binnen 1 week klaar. Erg snelle service en ik werd vriendelijk geholpen.
Bij van Daalen optiek wordt er echt aandacht aan jou en je ogen besteed. Ik word altijd heel fijn geholpen. De medewerkers zijn eerlijk en nemen de tijd voor je. Er word samen gekeken naar een bril die echt bij mij past en het wordt ook in alle eerlijkheid gezegd als de bril niet bij je past. Dit is heel fijn! Ik ben altijd erg blij met de brillen die ik samen met een medewerkers uit kies en kom elk jaar terug voor een nieuwe “eyecatcher”!
Meerdere brillen bij deze zaak gekocht samen met mijn man. Onze hele familie stuk of 6 man waren tm recent vaste en goede klanten, nu niet meer. Aangezien dat ze alleen maar in verkoop van aardig dure brillen geïnteresseerd zijn en service ver van zoeken is als je op een gegeven moment met probleem terug keert hebben we met zijn allen besloten om naar concurrent te gaan. Wat me opvalt is dat letterlijk niemand op je klacht mail reageert en ik vraag me af of de mails onderling door personeel in doof pot verstopt worden zodat de baas “ zo lang mogelijk in het donker gehouden kan worden” of hebben ze genoeg klanten ook nu in de crisis tijd dat ze simpel gezegd er niet omgeven dat je als klant niet meer terug keert. Zo jammer allemaal. Wij zin erg teleurgesteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid