facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VAN CRUGTEN ADVIES

VAN CRUGTEN ADVIES
""Wij zijn een klein team van hypotheek- en verzekeringsadviseurs gevestigd in Bergen op Zoom. Dagelijks zijn wij in de weer voor onze klanten, want voor ons begint 't allemaal bij hen. Het leuke aan ons werk is het persoonlijke contact met mensen gecombineerd met cijfers. Door dichtbij en persoonlijk te zijn, kunnen wij veel voor iemand betekenen. En door net dat ene stapje extra te zetten of dat telefoontje te plegen, maken wij graag het verschil. Wij ontzorgen iemand door alles overzichtelijk onder één dak aan te bieden. Het is fijn als onze klanten hierdoor lekker kunnen wonen en onbezorgd kunnen genieten van het leven. Wij regelen het gewoon graag goed en als jij dat ook zo ervaart, dan is ons werk pas echt af!""
Adres: Ierlandstraat 9, 4614 KS Bergen op Zoom
Telefoonnummer: +31610678892
Stad: Bergen op Zoom
Route: Ierlandstraat 9
Postcode: 4614 KS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Perfect alles geregeld Perfect alles geregeld 2 km Voor een financieel totaaladvies gaat u naar Perfect alles geregeld. U kunt bij ons t...
Hypodomus Makelaars Bergen op Zoom Hypodomus Makelaars Bergen op Zoom 2 km Hypodomus Bergen op Zoom
De Hypotheker Bergen op Zoom De Hypotheker Bergen op Zoom 2 km Ontzettend vriendelijk familie bedrijf. Denken goed mee en werken in jou belang!
Recensies
Sjoerd heeft ons ontzettend goed geholpen bij de aankoop van onze eerste koopwoning. Communicatie verliep erg goed en we konden dag en nacht terecht met onze vragen. Goede begeleiding en alles verliep erg snel en voorspoedig.
Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden die van Crugten Advies voor ons heeft verricht. Sjoerd is een top adviseur, die al langere tijd met ons mee keek en dacht in onze zoektocht naar de ideale woning. Toen het eenmaal echt tot een financieringsaanvraag kwam was hij erg snel en flexibel. Wij kunnen Van Crugten Advies van harte aanbevelen!
Van Crugten advies denkt goed mee, denkt in mogelijkheden en oplossingen en ze geven kundig advies. Ze zijn goed bereikbaar, vriendelijk en betrouwbaar. Wij zijn erg blij met de keuze om wederom advies te vragen aan Sjoerd.
Sjoerd en Linda hebben ons ontzettend goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van ons eerste huis. Ze zijn erg behulpzaam en denken goed mee in je persoonlijke situatie. De communicatie verliep vlot en duidelijk. Bedankt voor jullie hulp Sjoerd en Linda!
Super ervaring! Snel geschakeld, goed meegedacht en extreem korte lijntjes. Linda en Sjoerd ontzettend bedankt voor de moeite en service!
Vanwege een scheiding en een hypotheekverstrekker welke alleen via een hypotheekadviseur mij verder wilde helpen had ik een hypotheekadviseur nodig. In eerste instantie baalde ik hiervan, ik dacht dit allemaal wel eventjes zelf te kunnen regelen. Wat ben ik blij dat ik dat niet heb gedaan! Ik ben erg kritisch qua service en heb altijd het gevoel achter iedereen aan te moeten jagen om iets geregeld te krijgen en 5x te moeten bellen. Geen seconde heb ik dit gevoel gehad bij van Crugten Advies! Ben echt tiptop begeleid, geholpen en volledig ontzorgd door Sjoerd. Alles is nog veel beter geregeld dan wat ik mij had kunnen voorstellen. Hopelijk mogen ze nog veel andere mensen helpen, hartelijk dank voor jullie hulp Sjoerd!
Wij waren enorm tevreden over de service van Sjoerd. De persoonlijke methodiek die Sjoerd handhaaft is door ons als enorm prettig ervaren. Sjoerd was altijd bereikbaar en altijd bereid om mee te denken. De snelheid die Sjoerd hanteerde kunnen wij ook als zeer prettig ervaren. Onze hypotheek was ruim voor het passeren bij de notaris rond. Dit was voor ons zeer prettig, dit omdat je niet elke dag een huis koopt en het toch een zeer stressvolle periode kan zijn.
Wij zijn ontzettend blij met Sjoerd en Linda. Goede adviezen gekregen , prima communicatie, neemt de tijd. Altijd bereikbaar. Linda erg vriendelijk, kortom een 10 met een griffel voor hen beiden.
Uitmuntende service. Schakelen snel en geven goed advies. Denken altijd met je mee en "outside of the box".
Erg tevreden over Van Crugten advies. Fijne samenwerking en Linda heeft ons met alles geholpen. Fijn als je niet weet waar je moet beginnen en dit voor je geregeld word. Linda neemt goed de tijd voor je en gaat achter dingen aan, dit werd allemaal goed en snel geregeld. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid