facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Cranenbroek

Adres: Minckelersstraat 1, 6372PP Landgraaf
Telefoonnummer: +31 45 521 3430
Stad: Landgraaf
Route: Minckelersstraat 1
Postcode: 6372PP


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jouw Marktkraam Parkstad Jouw Marktkraam Parkstad 898 meter Leuke nieuwe en oude spulletjes te verkrijgen. In diverse prijsklasse. Sta er zelf oo...
Kruidvat NL Kruidvat NL 3 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Recensies
Een grote ruime winkel met voldoende parkeerplaatsen. Het kerstassortiment staat al opgesteld en is prachtig om te zien. Ze hebben een gigantisch assortiment en het is allemaal niet duur. Een groot minpunt vind ik de kwaliteit hun kleding. We hebben het afgelopen jaar meerdere kledingstukken gekocht waar iets mee is. Een t-shirt dat na 3x wassen nog extreem afgeeft en zijn kleur verliest alsof de verf verkeerd is. We hebben het maar weggegooid. Een broek waar na 4x wassen een chemische lucht vanaf blijft komen en waar de rest van was ook naar gaat ruiken. Ook maar weggegooid. Rubberen laarzen waar een soort van bult precies onder de hak zit waardoor je constant denkt dat je een steentje onder de zool hebt vastzitten. Ik kan er wel op lopen, maar het loopt niet zo lekker. En nog wat broeken in precies dezelfde maat die toch niet dezelfde maat zijn. Van dat soort dingen. Heel jammer en daarom geen 5 sterren, maar 4.
Waardeloze winkel en kassa personeel! werkkleding ligt willekeurig op de planken, schoeisel staat veelal niet bij de aangegeven maten. Duurt uren voordat men het juiste gevonden heeft. Van het kassa personeel mag men niet even het winkelmandje gebruiken om de gekochte spullen naar de auto te brengen, dan moet men maar bij hun een tas kopen a 2 euro per stuk Dacht het toch niet!! Heb ze gezegd dat ze hun troep mogen houden en ben de winkel uit gegaan.
5 sterren, prettige winkel, vriendelijk personeel, groot assortiment. En misschien wel het belangrijkste de beste prijzen. Helaas niet online beschikbaar om te vergelijken. Maar echt loop hier binnen en je zal verbaasd zijn hierover. Kleding half zo duur als elders, gereedschappen, kerst Halloween fietsen machines. Wedden dat ik snel hier terug ben.
2x kerstverlichtibg gekocht. 1 brand door, de andere verkeerde kleur in de verpakking. Dozen gaan gewoon de winkel weer in succes voor de volgende koper. Lampjes hadden ze niet meer. Mocht ook niet weten wanneer ze weer in de winkel zouden komen. Geen geld terug, maar waardebon. Die in 1x opgemaakt moet worden. Is dit klantenservice?
Ik ben niet zo'n Kerst-dier, maar hier word ik nog warm van. Wat een onvoorstelbaar groot Kerst-assortiment. Huisjes, dorpjes, hele steden, Kerst-truien, -trainigspakken en -kostuums. Van heel fout tot mega grappig. Verlichting in alle soorten, slingers, figuurtjes, bomen. Kerstballen in alle kleuren en vormen. En dan nog ontelbaar veel en leuke Kerst-snuisterijen. En alles voor een leuke prijs. Dit verbeterd niemand. Wat een top-zaak.
Groot pand met ruim assortiment bestaande uit decoratie Deels seizoen gebonden zoals Haloween, véél Kerst artikelen, werk-kleding, tuingereedschap en hekwerken, dierenvoer en artikelen, knutsel spullen, speelgoed verlichting, gereedschap, vijverbenodigdhede, feestdecoratie, snuffelpaden met állerlei kleine producten. Grote ruime parkeerplaatsen. Goed bereikbaar.
Fijne winkel waar je van alles en nog wat kunt kopen. Van kurkentrekker tot elektrische fiets en van dierenbenodigdheden tot tuinmeubilair. In de kerstperiode wordt het tuinmeubilair vervangen door alle denkbare kerstspullen. Grote parkeerplaats maar ook heel veel bezoekers. Aanrader
We wonen in het buitenland en kwamen voor parasols, kleding, ed. Ondanks de kerstperiode werden we vriendelijk geholpen om onze parasols te bestellen uit het magazijn. Kleding, deco alles weer voor top prijzen gevonden
Vandaag 10x gebeld. Keuze 3 technische dienst nodig maar wanneer je half uur tot één uur wacht totdat je aan de beurt bent wordt er opgehangen. Vervolgens alle andere keuze menu nummer geprobeerd en zelfde probleem. Telefonisch niet te bereiken!
Goedkoop, veel keus maar heel goed opletten, de kwaliteit van de meeste producten is niet geweldig, kleren zeker nakijken.terug brengen is mogelijk, maar je geld ben je kwijt, je krijgt alleen maar een tegoed bon dus je bent verplicht om daar te kopen ongeacht of ze een alternatief product hebben!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid