facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Breda BV

Van Breda BV

Info

Van Breda ontwerpt en levert communicatie- en alarmeringsoplossingen speciaal voor de ouderenzorg.

Geschiedenis

Van Breda ontwerpt en levert al ruim 38 jaar communicatie- en alarmeringsoplossingen speciaal voor de ouderenzorg. Kennis van de markt en specifieke behoeftes van de eindgebruikers vormen telkens het uitgangspunt bij deze oplossingen. Elk systeem wordt ontworpen om met uw organisatie mee te veren, zodat u zeker bent van een toekomst vaste oplossing.

Grote zorginstellingen, kleine woonvormen of zorg aan huis, Van Breda zet haar ervaring en expertise in bij zorgcommunicatie en domotica vraagstukken van elk kaliber. Zo biedt Van Breda geavanceerde observatie mogelijkheden om dementerende ouderen te ondersteunen, maar ook oplossingen voor ouderen die vitaal en ondernemend zijn.

Van Breda werkt veelal met open standaarden, bewezen technieken en kent vele koppelvlakken, waardoor integratie met systemen van nagenoeg ieder fabricaat mogelijk is. Daarnaast biedt zij oplossingen die gebruik kunnen maken van bestaande infrastructuur, om het maximale uit eerder gedane investeringen te halen.

Als system integrator doorloopt Van Breda het hele traject met haar eindgebruikers, van advies en ontwerp tot implementatie en onderhoud.



"Van Breda is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van communicatiemogelijkheden om gemakkelijk en prettig te werken in de zorg. Van Breda ontwikkelt systemen voor de zorgsector en zijn vooral actief in de ouderenzorg, de VG sector en de GGZ sector.Van Breda begrijpt wat er leeft in de zorgsector. De jarenlange ervaring in combinatie met een eigen ontwikkelafdeling zorgt ervoor dat Van Breda flexibel is in haar productaanbod.Van Breda kan u onder andere adviseren voor oplossingen aangaande:• Zorgcommunicatie;• Alarmontvangst paging;• Video observatie;• Dwaaldetectie."
Adres: Mercuriusweg 19-21, 6971 GV Brummen (gemeente)
Telefoonnummer: 0575-568100
Stad: Brummen
Route: Mercuriusweg 19-21
Postcode: 6971 GV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van breda contact, Van breda AXA, Van breda Soenen, Verzekeringen Breda, My van breda, VIOS systeem, Vanbreda Havelaar, Vanbreda bank
Recensies
Zeer goede service, reageren altijd snel en kunnen veel op afstand oplossen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid