facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Boxtel hoorwinkels

Van Boxtel hoorwinkels
"Wij bieden gratis gehoortests en leveren hoortoestellen van de hoogste kwaliteit in maar liefst 54 winkels verspreid over Nederland. Onze gecertificeerde hoorzorgexperts zijn gespecialiseerd en vastbesloten om zo veel mogelijk mensen beter te laten horen. Wij hebben meerdere prijswinnende hoortoestelmerken in ons assortiment. U kunt ze bij ons 30 dagen lang vrijblijvend proberen. Maak net als duizenden anderen een afspraak bij één van onze winkels en laat ons uw leven veranderen!"
Adres: Gasthuisstraat 8, 7731 DA Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: (0529) 71 24 51
Stad: Ommen
Route: Gasthuisstraat 8
Postcode: 7731 DA



op zoek naar gerelateerd: Van Boxtel hoorwinkels Webshop, Van Boxtel hoorwinkels actie, Van Boxtel hoorwinkels ervaringen, Klachten Van Boxtel hoorwinkels, Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam, Prijzen hoortoestellen Van Boxtel, Van Boxtel winkels, Van Boxtel vacatures
Recensies
Prima geholpen,goede service. Top
Ik ben de afgelopen maanden bij diverse hoor winkels geweest en uiteindelijk bij Van Boxtel een afspraak gemaakt. Ik wil daarom mijn ervaringen met u delen. Deskundige medewerkers, alle tijd voor de klant, ruime keuze in hoortoestellen en meedenken m.b.t. je budget en de optimale hoortoestellen. Ik geef Van Boxtel dan ook een dikke 10.
Helaas slechte ervaring . Al 2 keer bij hun geweest en nog niks verder 2 afspraak waren ze vergeten ons af te zeggen omdat hun medewerkster niet aanwezig was . Beetje geholpen door anderen mevrouw en die dacht dat ik niet geschikt was voor hoorapparaat lekker dan neem je als zelfstandige dan vrij voor . Maar we zouden gebeld worden ze gingen het intern bespreken wat de mogelijkheden zijn voor mij , nu ruim week verder nog niks gehoord van hun .
Even de winkel binnenlopen om batterijen e.d. te halen. Weer altijd tijd voor een gesprek tenzij men aan het gehoor testen zijn.
Goed geholpen, vriendelijk en kundige mensen!
Keurig ontvangen en goede uitleg.
Ik werdcoreckt geholpen
Goed en deskundig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid