facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Berne Hedel Transport

Info

Van Berne Hedel Transport is een modern bedrijf met een goed uitgerust wagenpark en professionele chauffeurs. Wij werken voor bedrijven, particulieren en overheidsinstanties. Wij zijn gespecialiseerd in speciaaltransport met de autolaadkraan.



"Van Berne Hedel Transport is een modern bedrijf met een goed uitgerust wagenpark en professionele chauffeurs. Naast nationaal transport en internationaal transport zijn wij gespecialiseerd in speciaaltransport en hijswerkzaamheden met de autolaadkraan. Transportbedrijf Van Berne Hedel is zowel ISO als VCA gecertificeerd, waarmee we aantonen dat we gaan voor kwaliteit en veiligheid.De mogelijkheden qua transport zijn eindeloos, van machineverhuizingen tot bouw en infra transport. Van Berne Hedel is uw partner als het gaat om het uitvoeren van transporten met behulp van de autolaadkraan. Met ruim 23 jaar ervaring denken wij in totaaloplossingen die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten."
Adres: Steenovensestraat 8, 5321 NE Hedel
Telefoonnummer: +31735992558
Stad: Hedel
Route: Steenovensestraat 8
Postcode: 5321 NE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 07:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Van Berne veetrailer, Veetrailer dubbele vloer, SARIS c2000 Kipper
Recensies
Zeer tevreden, goede service
Vertaald door Google ik uit Indonesië Origineel me from indonesia
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid