facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Benthum haarden

Info

Van Benthum haarden

Geschiedenis

Van Benthum Haarden is hét vertrouwde adres voor het leveren en het plaatsen van haarden en schouwen. Door het persoonlijk contact met u als klant, geven wij uw verschillende wensen optimaal gestalte. Onze ervaren medewerkers staan niet alleen garant voor het adviseren en de levering van ons assortiment, maar wij kunnen desgewenst de complete plaatsing uitvoeren, inclusief de installatie en het stuc- en metselwerk.
U kunt ons ook volgen op Twitter.



"Van Benthum Haarden is het vertrouwde adres voor het leveren en plaatsen van haarden, schouwen en kachels. In onze sfeervolle en uitgebreide showroom van maar liefst 1200m² vindt u zeker de juiste haard of kachel die past bij uw interieur wensen. Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u inspireren en adviseren."
Adres: Sluisweg 1b, 6582 AG Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0243972022
Stad: Malden
Route: Sluisweg 1b
Postcode: 6582 AG



op zoek naar gerelateerd: Haarden Nijmegen, Open haarden Nijmegen, Haarden Wijchen, Haarden Alverna, Kachel met gevelafvoer, Ifire prijslijst, Boley Prijslijst, Brandende pelletkachel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jacobs Thuis en Interieur Jacobs Thuis en Interieur 35 meter Wij genieten elke dag van een mooie slaapkamer door: - Het goed luisteren naar onze ...
Recensies
4 jaar geleden een gas haard met ombouw laten plaatsen na tevredenheid, nu was de onderkant gescheurd contact opgenomen en probleem snel en correct opgelost! We zijn heel erg tevreden over de service en raden van Benthum dan ook zeker aan.
Perfect bedrijf, bij het uitzoeken veel en goede informatie gekregen van de verkoper. Tijdens de voorinspectie kwam er klein probleem naar voren waardoor wij een andere haard moesten uitzoeken. Vandaag 29/8 is de nieuwe haard geplaatst en dit is perfect gedaan. We zijn blij met de aanschaf nu wachten tot we kunnen gaan stoken.
Van Benthum is het bedrijf dat 10 jaar geleden de gaskachel heeft ingebouwd en verzorgt het tweejaarlijkse onderhoud. Het bezoek toen aan de showroom werd ik goed opgevangen en kreeg van diverse haarden haarfijn de voor- en nadelen uitgelegd met het oog op installatie-eisen die in Duitsland gesteld werden. Er is een grote keuze en veel kennis aanwezig. Zoek je een haard is een bezoekje zeker de moeite waard.
In onze zoektocht naar een wandmeubel met openhaard hebben we vele showrooms en plaatsen bezocht. De eerste indruk bij van Benthum en gesprekken met alle betrokkenen waren hier veruit het beste. Bij dusdanige uitgaven is kwaliteit belangrijker dan de prijs. Nadat onze wensen uitgebreid besproken zijn viel de prijs uiteindelijk relatief mee. In twee dagen is de haard geplaatst. De afwerking duurde langer omdat werkelijk alles tegen gezeten heeft. Van lekkage en ravage in de kast tot verkeerde levering van de spotjes. De schappen zijn tot drie keer toe moeten vervangen vanwege scheve muren. Alle teams hebben ons uiteindelijk bezocht vanwege uiteenlopende problemen. Kwaliteit staat bij iedereen centraal en is voor hen het belangrijkste. Het moet gewoon goed zijn. Je merkt dat alle betrokkenen een mooi, kwalitatief hoogwaardig product willen opleveren. Dat duurt soms wat langer, daar heb je van beide kanten geduld voor nodig. Soms leek de communicatie wat minder te zijn. Dat heeft te maken met drukte, vakantieperiode en afhankelijkheid van leveranciers en partners. Begrijpelijk. Gedurende deze soms frustrerende tijd is altijd begrip getoond en bleven ze met ons mee denken naar passende oplossingen. Aan het eind hebben we een passende compensatie gekregen voor ons geduld. Na rondvragen leek ons geval echt een uitzondering te zijn. Een samenloop van vele ongelukkige omstandigheden. We zijn heel blij met de haard die van Benthum geplaatst heeft. Absoluut een aanrader om hier heen te gaan wanneer je kwaliteit en vakmanschap kunt waarderen.
Super blij met onze nieuwe houthaard en het prachtige gemaakte meubel door Van Benthum...Complimenten voor het meedenken en regelen van Koen, maar zeker ook van de 2 vakmannen die het geheel geinstalleerd hebben, Maurice en Kevin. Nogmaals dank en een hecht familie bedrijf dat nog warm loopt voor zijn klanten en doet wat ze beloven...
Mooi bedrijf met een goede prins kwaliteit verhouding. Problemen worden altijd snel opgelost. De monteurs zijn kundig. Kortom van Bentum Haarden is een bedrijf waar je zonder zorgen een goed passend product kunt kopen. Een tevreden klant .
Kachel prima geïnstalleerd, ook een fijne nazorg gehad, maar omdat het opstoken nog altijd problematisch bleef gevraagd om ondersteuning. Na enkele keren gebeld te hebben en de mededeling gekregen dat er teruggebeld zou worden, komt er geen reactie. Tussen de eerste en de tweede keer zitten maanden en het niet terugbellen lijkt structureel. Jammer....
Vorig jaar een pelletkachel gekocht. We zijn erg blij met de kachel en heel tevreden over de service. Er werd heel fijn en flexibel met ons meegedacht. Zeker een aanrader dit bedrijf!
Grote haard gekocht 14 jaar geleden maar voor een aanpassing willen ze niet langskomen. Gevalletje "wie het kleine niet eert is het grote niet weerd". Reactie: In de winkel werd mij letterlijk verteld dat men geen tijd had voor een dergelijke aanpassing, er is ons niks afgeraden. We laten de schouw betegelen, niet stucen. Er is mij tenslotte een mobiel nummer gegeven van de broer van Benthum die voor zich zelf is begonnen.
Het was een flink project met meerdere partijen, maar Coen van Benthum heeft alles prima in goede banen geleid en heel goed advies gegeven. Het resultaat is prachtig en heel mooi afgewerkt. Zeer vakkundig en fijn personeel. De service en het contact waren super. Zeker de 5 sterren waard !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid