facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Bemmel Bloemen

Adres: Plein 22, 8256AZ Biddinghuizen
Telefoonnummer: +31321332526
Stad: Biddinghuizen
Route: Plein 22
Postcode: 8256AZ


Recensies
Titel: Uitstekende service en prachtige bloemstukken! Beoordeling: Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan Van Bemmel Bloemen en ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig mijn ervaring was. Het personeel is uiterst vriendelijk, deskundig en flexibel. Ze hebben me geholpen om een perfecte bos rozen samen te stellen die precies aan mijn wensen voldeed. Ik ben zeer tevreden met hun service en ik raad Van Bemmel Bloemen ten zeerste aan voor al je bloembehoeften. Bedankt voor de fantastische ervaring!
Top bloemisten.. altijd zeer goede kwaliteit bloemen en planten. Je gaat er heen met een idee en zij maken er iets moois van.. zie het resultaat Mocht er iets niet goed zijn of het bevalt niet het wordt netjes opgelost
Zeer goede service! Het rouwboeket wat we bestelden werd netjes op tijd geleverd en zag er erg mooi uit. Voor de uitvaartdienst is mevrouw van Bemmel langs geweest om het boeket fris te maken.
Goede bloemist, en goede kwaliteit bloemen en planten . Kom er bijna wekelijks.
Altijd verse bloemen en vele vragen zijn voor hun nooit een uitdaging. Ook denken ze mee als er een speciaal bloemstuk gemaakt moet worden. Nog nooit teleurgesteld. En de bloemen staan een poos. Echt waar voor het geld
Wat een top kwaliteit bloemen hebben ze hier. Altijd vers en goed. En bij Sabine in haar "tante Truus " vind je de allerleukste kado's en interieur spulletjes.
Een top bloemist staan altijd voor je klaar, geweldige mensen
Top winkel, prachtige bloemen. Boeketten met zorg samengesteld. Bloemen staan erg lang, goede kwaliteit. En bij Tante Suus, de winkel in hetzelfde pand, altijd mooie cadeaus.
MIJN bloemist! Altijd zeer verse bloemen en ze denken graag mee voor bijzondere gelegenheden of gewoon een mooi boeket voor mijzelf! Ook een hele fijne cadeauwinkel erbij!
Mensen met verstand van bloemen. Hier kun je gerust een mooi boeket kopen tegen nette prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid