facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Bellen Wind & Snow

Van Bellen Wind & Snow

Info

Van Bellen Wind & Snow. Wintersport, Windsurf, Kitesurf, en SUP winkel

Geschiedenis

Van Bellen Wind en Snow vindt zijn oorsprong in de windsurfindustrie, verkoopt sinds het begin windsurfmateriaal in de ruimste zin van het woord. Volgt de trend nauwgelet en heeft een assortiment dat de huidige markttrends aangeeft.

Ongeveer 20 jaar geleden is van Bellen snowboardmateriaal gaan verkopen, alweer als een van de eersten in Nederland. Inmiddels is van Bellen Wind en Snow uitgegroeid tot de grootste in de omgeving met een meer dan regionale klantenkring. Onderhoud en reparaties aan materiaal gebeurt snel en vakkundig in eigen moderne werkplaats door vakbekwame medewerkers. Naast hardware en velerlei accessoires verkoopt van Bellen Wind en Snow technische kleding naar ieders wens en functie.

Sinds een aantal seizoenen is van Bellen ook een kitesurfspeciaalzaak, lessen op maat en volop nieuwe boards, vliegers en toebehoren.

Van Bellen was eerst gevestigd in een knusse winkel aan de Voorstraat in Willemstad. Deze winkel barste uit zijn voegen door het groeiende assortiment, waardoor de eigenaren, Linda en Marius, op zoek moesten naar een oplossing hiervoor.

Op het nieuwe havenfront van Willemstad staat inmiddels ons nieuwe pand. Meer dan 400 m2 aan surf, snow en lifestyle staat jullie te wachten!





"Je komt bij Van Bellen Wind en Snow voor eerlijk en goed advies. In de winkel verkopen we producten voor Windsurf, Kitesurf, SUP, Foil, Wetsuits, Wings, Snowboards, Ski's, Wintersportkleding, Goggles, Helmen, Protectiekleding, Boardbags en nog veel meer. Bekende merken die we verkopen zijn Prolimit, Naish, Unifiber, Neilpryde, Severene, RRD, Salamon, Stöckli, Technica, Jones, Oakley, STX,Brunotti, Goldbergh, Burton, Union, Amplid, POC, Peak Performance en vele andere merken. Je kunt al je vragen stellen via de Whatsapp button in de webshop of je komt gezellig langs in onze Surf winkel en Wintersport winkel in Brabant Willemstad."
Adres: Lantaarndijk 12, 4797 SP Willemstad, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0168473220
Stad: Willemstad
Route: Lantaarndijk 12
Postcode: 4797 SP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Bellen Willemstad openingstijden, Suppen Willemstad, EUROFUN, Freestyle Roosendaal, VANDENBERG Surf, Duijvestein, Ski winkel Limburg, Ski winkel Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hollands Gloren Willemstad Hollands Gloren Willemstad 601 meter Hollands gloren is er niet meer
Recensies
Hoi Linda, Dank je wel voor het goede advies bij de aanschaf van mijn nieuwe skischoenen. Ze zijn geweldig en beleef er op dit moment elke dag plezier aan in de Dolomieten!
Super tof en vakkundig geholpen, ging naar buiten met mooie spullen en een goede ervaring
Wat een service. Onze nieuwe sup liep leeg door een defect ventiel. We lagen met de boot in een jachthaven in Dordrecht en daar kwam een zeer vriendelijke medewerker de sup omruilen voor een leen sup. Onze sup nam hij mee ter reparatie. Petje af voor deze service!
Zeer goede service! Ze hadden per ongeluk een item voor mannen i.p.v. voor vrouwen verstuurd. Na via de telefoon de vele vriendelijke verontschuldigingen te hebben aangehoord, hebben ze de juiste item direct verstuurd, welke overigens ook snel werd ontvangen.
Super goed geholpen! Vriendelijk personeel en goede uitleg gekregen. Daarnaast tips gehad om de aankopen zo goed mogelijk te verzorgen. Ze nemen echt de tijd voor je en denken met je mee. Wij raden de winkel zeker aan!
Pasgeleden bestelde ik bij Van Bellen Surf & Snow een surf 'Neilpryde Slide Helmet' helm. De prijs en verzendingskosten waren heel ok. Deze werd vrij vlotjes bezorgd en was prima verpakt. De helm zelf is overigens praktisch en is goed verstelbaar. De helm beschikt normaal over twee earpads zie foto, die je met drukknopen kan aanbrengen, of eventueel kan weglaten. Het miste echter in de verpakking. Ik heb de winkel gebeld en kreeg Linda aan de lijn. Zij heeft zich uitgebreid geëxcuseerd voor de missende accessoire. Ze heeft deze earpads nabesteld bij Neilpryde en vervolgens verstuurd. Ze zijn wederom in prima staat en goed verpakt aangekomen. Tijdens dit proces ben ik steeds op de hoogte gehouden van de status, zonder hier om te moeten vragen. Wat mij betreft is deze winkel een aanrader.
Super fijne service! Ik werd heel goed geholpen met veel vragen, heel klantvriendelijk en veel kennis over materiaal en producten. Zeer tevreden
Niets dan goeds te vertellen over deze winkel. Perfecte service en deskundig en vriendelijke mensen, ik was heel aangenaam verrast. Ik kwam mijn snowboardschoenen ophalen die ik online had gekocht, die mevrouw wilde toch nog even mijn voeten opmeten om zeker te zijn dat ze zouden passen. Toen bleek dat ik toch de verkeerde maat had gekocht, Metren de juiste maat gepakt en gewisseld. Niets was te veel moeite en wat een kennis van het assortiment. Complimenten!
in eerste instantie goede service, zonnebril daar gekocht, lachwekkende komt nog: kan niet tegen water, word dan verkocht in een winter en watersport winkel. Een nieuwe bril gekregen, nooit meer gebruikt in en om het water en ook nooit schoongemaakt met water. Alleen maar met het hoesje / doekje waar deze in zit. En nog gaat de coating er weer vanaf. Bril is net of nog niet eens een paar maanden oud en de eerste bril nog net een half jaar geleden gekocht. Tot zover de garantie... want nu kunnen ze niks meer voor me betekenen. Een zonnebril van 50€ onbruikbaar. Slechte klantenservice want ik heb er alles aan gedaan om dit de 2e keer te verkomen. Deze sinner zonnebril heeft de kwaliteit van een action zonnebril... En dit zou gewoon onder garantie moeten vallen want dit mag gewoon niet voor een zonnebril in deze prijsklasse, en nogmaals iets wat je koopt in een winter en watersport winkel, zou gewoon tegen water moeten kunnen!!!!
Bijzonder prettige ervaring bij de aanschaf van mijn ski schoenen. Eén schoen moest gefit worden, daarvoor alle ruimte en tijd. Genoten van de deskundigheid, en de koffie tijdens dit traject. Chapeau
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid