facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Bellen Art

Van Bellen Art

Info

Kunstgalerie met schilderijen, beelden, designglas, vrolijke beelden en mooie cadeaus.

Geschiedenis

Mooi of lelijk. Goed of slecht. Zwart of wit. De grote kracht van kunst is dat het geen enkele concessie doet aan de menselijke emotie.
Kunst zal te allen tijde een persoonlijke ontdekkingstocht zijn naar wat ons beweegt, bezighoudt en boeit.
Van Bellen Art wil daarbij graag uw gids zijn: pretentieloos, Betrokken, maar bovenal met veel respect en oprechte aandacht.
De kunstenaars die zich bij ons presenteren, weten inmiddels dat wij deze filosofie op no-nonsens wijze in de praktijk brengen. Het vertrouwen dat wij van een groot aantal van hen genieten, manifesteert zich met regelmaat in spraakmakende exposities en kunstwerken die exclusief bij van Bellen Art zijn te krijgen of alleen in onze opdracht worden vervaardigd. Graag tot ziens in de galerie.

Onze taak

Mooi of lelijk. Goed of slecht. Zwart of wit. De grote kracht van kunst is dat het geen enkele concessie doet aan de menselijke emotie.
Kunst zal te allen tijde een persoonlijke ontdekkingstocht zijn naar wat ons beweegt, bezighoudt en boeit.
Van Bellen Art wil daarbij graag uw gids zijn: pretentieloos, Betrokken, maar bovenal met veel respect en oprechte aandacht.

Producten

Op de website vindt u alle kunstwerken die beschikbaar zijn. U kunt eenvoudig selecteren op naam van de kunstenaar of stijl waarvan u u iets zoekt.
http://www.vanbellenart.nl



"Galerie in Brielle waar u de mooiste schilderijen, bronzen beelden, glassculpturen, relatiegeschenken en design kunstwerken kunt vinden. Via deze site kunt u ook eenvoudig online diverse schilderijen, beelden en relatiegeschenken kopen, maar het mooiste is natuurlijk toch om de kunstwerken in de galerie te bekijken. Kunstwerken kunt u altijd enkele dagen thuis op zicht ontvangen om het in alle rust te beoordelen zonder koopverplichting.Voor de zakelijke klanten is er veel keuze voor de relatiegeschenken en voor het huren en/of kopen van kunstwerken voor de inrichting van kantoor, hotel of restaurant."
Adres: Markt 10, 3231AH Brielle
Telefoonnummer: 0181478624
ln.tranellebnav@ofni
Stad: Brielle
Route: Markt 10
Postcode: 3231AH



op zoek naar gerelateerd: van bellen art numansdorp, van bellen willemstad, galerie van bellen art brielle, schilderijen brielle, galerie brielle, kunst brielle, van bellen colour, deco art schilderijen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cultuurweb Brielle Cultuurweb Brielle 11 meter Brielle is al sinds oudsher een echte 'kunst en cultuurstad'. Meer dan 400 monumenten...
't Doosje van Lobs 't Doosje van Lobs 47 meter Leuke winkel, gezellig om binnen te komen. Leuke chocolade cadeautjes. Assortiment bo...
Galerie Agnes Galerie Agnes 55 meter
Bric à Brac Bric à Brac 56 meter Zeer de moeite waard om naar even naar binnen te gaan..
BONT BONT 79 meter Winkel gespecialiseerd in exclusieve kleding en accessoires voor de moderne vrouw.
Meaningful Presents Meaningful Presents 545 meter Ervaar de kracht van een betekenisvol geschenk!

Meaningful Presents he...
Stichting Kunst en Cultuur Brielle Stichting Kunst en Cultuur Brielle 830 meter Stichting Kunst en Cultuur Brielle organiseert cultuurevenementen, verzorgt het theat...
Recensies
Super fijne mensen en wat verlenen ze een goede service. Helemaal TOP. Dit schilderij is door ze bezorgd vanuit Brielle naar Sterksel NB Geweldig en wat zijn we er blij mee. Meerdere objecten besteld en ga daar zeker nog meer bestellen. Ga zo door Complimenten Dikke 10
Wat is het toch een leuke zaak, waar je altijd vriendelijk en met geduld geholpen wordt, top
Fijne service en snelle levering, veilig verpakt.
Leuke winkel met veel verschillende kunst.Vriendelijk personeel, zakenkundig,goede service.
Nu al heel tevreden. Gisteren met enige spoed besteld VANDAAG al in huis . Verpakking nog even gelaten....kunnen de ontvangers van de kados zich zondag mee bezig houden. Kom terug voor de review van de inhoud.
Leuke winkel met prachtige spullen. Heel gezellig geholpen en niets was te veel. De attributen werden op verzoek naar de gewenste locatie verplaatst of het in het daglicht te kunnen bekijken. Heel veel prachtige 3d schilderijen en allerlei andere bijzondere objecten gezien. Een must visit als je in Brielle bent!
Mooi kunst winkel, en heel behulpzaam en vriendelijk perdoneel. Een aanrader.
Je word er heel erg fijn geholpen en heeft Echt mooie spullen in elke prijs klassen
Jaco bedankt voor de Hans Innemee! In juni heb ik een pracht schilderij gekocht bij Van Bellen Art. Het werk wat ik mooi vond heb ik eerst op zicht mogen meenemen om te kijken hoe het stond in mijn kantoor, dat noem ik service! Ik kan iedereen Van Bellen Art aanraden. Jaco heel veel succes met je prachtige galerie.
Mooie collectie. Sympathiek en deskundige mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid