facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Beerendonk Communicatie + Creatie

Van Beerendonk Communicatie + Creatie

Info

Van Beerendonk is een echt familiebedrijf en een full-service communicatiebureau. Met een enthousiast team werken we voor onze klanten aan de meest uiteenlopende projecten. Professionaliteit, persoonlijke aandacht en ervaring, dat is onze kracht.

Geschiedenis

Van Beerendonk is een echt familiebedrijf en een full-service communicatiebureau. Met een enthousiast team, werken we voor onze klanten aan de meest uiteenlopende projecten. Professionaliteit, persoonlijke aandacht en ervaring, dat is onze kracht.



"Van Beerendonk is een echt familiebedrijf en een full-service communicatiebureau. Met een enthousiast team werken we voor onze klanten aan de meest uiteenlopende projecten.We zijn continu op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen in communicatie. Mogelijkheden om nog dichter bij de doelgroep te komen en de boodschap bijna persoonlijk over te brengen. De aandacht te trekken, te prikkelen en te verrassen. Waarom zou je binnen je ‘comfort zone’ blijven als daarbuiten veel meer te ontdekken is?Professionaliteit, persoonlijke aandacht en ervaring, dat is onze kracht.Humor is de bonus!"
Adres: Kapelaan J.A. Heerenstraat 33, 5683ED Best
Telefoonnummer: 0499 – 39 11 85
Stad: Best
Route: Kapelaan J.A. Heerenstraat 33
Postcode: 5683ED


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid