facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Beek Verhuizingen Zeist

Info

Van Beek Verhuizingen Zeist / Van de Kuil De Bilt.
http://www.vanbeekverhuizingen.nl

Geschiedenis

Van Beek Verhuizingen is opgericht in 1928. Het bedrijf is gestart door Dirk van Beek. Heden zit de vierde generatie in het bedrijf.

Sinds de oprichting is er bij ons in het bedrijf heel wat veranderd. Verhuisden wij vroeger met paard en wagen, tegenwoordig verhuizen wij met de modernste verhuisauto’s door het hele land. Het handmatig takelen is ook verleden tijd. Tegenwoordig gebruiken we moderne mobiele – en opbouwliften. Verhuizingen naar het buitenland voeren wij niet uit.

In de jaren ’80 is de firma Van de Kuil uit de Bilt overgenomen door Van Beek. Helaas was er destijds geen opvolging binnen het bedrijf, waardoor het leek te verdwijnen. Door de goede naam, en de intensieve samenwerking kwam de overname tot stand met behoud van de naam 'Van de Kuil'.

Ons bedrijf houdt van netjes en rustig werken. Daarom werken wij met een goed op elkaar ingespeeld team met de nodige ervaring, zodat u uw kostbare spullen gerust uit handen kunt geven.
Naast het verhuizen verzorgen wij ook inboedelopslag, piano- en vleugelvervoer en bedrijfsverhuizingen.

Adres: Van der Merschlaan 62, 3705 TJ Zeist
Telefoonnummer: (030) 69 57 888
Stad: Zeist
Route: Van der Merschlaan 62
Postcode: 3705 TJ



op zoek naar gerelateerd: Van Beek Verhuizingen Ermelo, Verhuisbedrijf Zeist, Van Beek opslag, Van de Beek Zeist, Verhuisbedrijf Utrecht, Verhuizers Amersfoort, Verhuisbedrijf Zeewolde, Van Beek Ermelo
Recensies
Heel prettige verhuizers en verhuisbedrijf. Er werd goed met ons mee gedacht en schappelijke prijsstelling. We hadden 15 jaar geleden ook al goede ervaringen met dit bedrijf. Daarom hebben we er opnieuw gebruik van gemaakt.
super. behulpzaam. vriendelijke mensen.
Onze spullen zijn deze maand verhuisd door Van Beek Verhuizingen. Wij zijn heel erg tevreden. Voor de offerte werd bij ons thuis aandachtig gekeken naar de spullen en de situatie. De dozen waren bijtijds geleverd met wat inpaktips en het aantal nodige dozen kwam goed overeen met wat er door Van Beek was geschat tijdens het maken van de offerte. Wij zijn verhuisd door Edwin, Roy en Ruben. De mannen kwamen op tijd, waren vriendelijk, communicatief en gingen zeer goed met de spullen om. Ondanks de hitte die dag zijn wij vlot verhuisd van een appartement op de 2e verdieping naar een 2-onder-1-kap. Mijn ouders hebben 7 jaar geleden ook gebruik gemaakt van de diensten van Van Beek en waren heel erg tevreden en wij zijn dat absoluut ook. Dus als u gaat verhuizen raadt ik Van Beek van harte aan!
Super vriendelijke verhuizers die zeer professioneel mijn moeders spullen hebben verhuisd.
Zeer ervaren verhuisbedrijf. Erg tevreden met hun service.
Professionele verhuizers met flexibele instelling en waar rekening wordt gehouden met de wensen van de klant
Goed bedrijf. Geweldige mensen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Beek Verhuizingen Zeist met het openbaar vervoer


Zeist, Schaerweydelaan 330 meter
575
59
73
Zeist, Schaerweydelaan 350 meter
575
59
73
Zeist, Nepveulaan 400 meter
575
59
Zeist, Nepveulaan 410 meter
73
Zeist, Nepveulaan 460 meter
575
59

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid