facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Beek's Rijwielhandel

Van Beek's Rijwielhandel

Info

Van Beek's Rijwielhandel is een familiebedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in de tweewielerbranche, waar alles nog draait om een tevreden klant!

Geschiedenis

Van Beek's Rijwielhandel, het adres voor 1500m² fietsplezier. In onze showroom staan ruim duizend nieuwe, gebruikte en overjarige fietsen voor u uitgestald.

Wij zijn dealer van de merken: Batavus, BSP, Gazelle, Sparta en Kreidler en hebben van deze merken de nieuwste modellen, van kinderfiets tot aan de elektrische fietsen. Ook alle mogelijke fietsonderdelen en accessoires zijn bij ons ruim aanwezig.

Naast heel veel nieuwe fietsen, hebben wij ook een ruim aanbod aan gebruikte fietsen in alle soorten, maten en prijsklasse. Van stationsfiets tot zo goed als nieuw. In onze winkel staan ruim 400 gebruikte fietsen klaar om te bekijken en te proberen.
Al onze gebruikte fietsen zijn geheel nagezien, schoongemaakt en worden geheel compleet en 100% rijklaar afgeleverd. Vanaf € 125,- geven wij 3 maanden garantie. Tevens kunt u bij ons al de fietsen proberen op onze indoor fietstestbaan of op onze ruime parkeergelegenheid.

Het hele jaar door hebben wij veel aanbiedingen in overjarige nieuwe modellen kinder- stads- elektrische en sportieve fietsen tegen messcherpe prijzen cq inruilacties. Altijd ruim 250 stuks op voorraad.

"Altijd de wind in de rug". In onze winkel besteden wij ook veel aandacht aan de elektrische fietsen. U vind bij ons de nieuwste modellen en kleuren, daarnaast hebben wij ook een assortiment gebruikte elektrische fietsen en vele overjarige modellen tegen zeer scherpe prijzen.

Nu ook verhuur van elektrische fietsen. Twijfelt u over de aanschaf van een elektrische fiets of wilt u eens heerlijk genieten van de fiets en de vele fietsroutes op de Veluwe, huur dan een van onze luxe en comfortabele elektrische fietsen.

Op onze website vind u zeer veel informatie over onze nieuwe fietsen en staan hier ook honderden gebruikte fietsen op zodat u gelijk kunt beginnen met winkelen.

Kom Fietsshoppen bij van Beek's Rijwielhandel.



"Het grootste aanbod fietsen van Midden-NederlandFietsen, fietsen en nog eens fietsen. Bij Van Beek vind je het grootste aanbod van Midden-Nederland. Voor elk budget, zowel nieuw als tweedehands. Van stoere stadsfiets tot snelle mountainbike en van elektrische fiets tot hippe kinderfiets. Ontdek ons enorme aanbod en vind jouw favoriete tweewieler.* Dé ebike specialist van Midden-Nederland* Klantbeoordeling 9,1 meer dan 2800 beoordelingen* Deskundig advies en alle ruimte om te testen* Honderden tweedehands fietsen ook ebikes en kinderfietsen* Snelle reparatieWe zijn gevestigd in het centraal gelegen Voorthuizen gemeente Barneveld"
Adres: Verbindingsweg 29a, 3781LR Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342473624
Stad: Voorthuizen
Route: Verbindingsweg 29a
Postcode: 3781LR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Beek Voorthuizen Openingstijden, Fietsenwinkel Voorthuizen Renswoude, Van Beek fietsen Veenendaal, Van Beek fietsen Amersfoort, Van Beek rijwielhandel Hilversum, Fietsenwinkel Barneveld, Fietsenwinkel Nijkerk, Fietsenwinkel Hoevelaken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leijenhorst 2wielers Leijenhorst 2wielers 2 km Heel fijn geholpen! En we hebben nu een super fiets
Recensies
Goede service, helaas was er geen ruimte voor de reparatie, maar wel een goeie fiets kunnen huren om onze reis voort te zetten
We hadden een nieuwe fiets gekocht bij een andere fietsshop, maar deze was al erg snel kapot gegaan. De fiets moest gerepareerd worden en we zijn toen bij vaan Beek geweest. Snelle service, aardige medewerkers en erg goed geholpen.
Afgelopen zaterdag de fiets van onze dochter ingeruild tegen een andere mooie kinderfiets. We werden prettig geholpen. Van de bestaande fiets werd de mand afgehaald en overgezet op de nieuwe fiets.Ook werd direct de versnellingskabel nagekeken. Daarna konden we de fiets zo meenemen voor de meeneemprijs! Service eersteklas!
Was op zoek naar een tweede hands zadel voor mijn tweede hands fiets. Van Beek vroeg 25 EURO voor een kapotte zadel aan de onderkant dat wel. Maar ze durven wel te vragen. Vragen mag altijd en ik ben er niet op ingegaan, maar ik vind hier wel wat van...
Wat een fijne zaak! Via marktplaats en de site een mooie fiets gevonden die in super conditie was. Meegenomen voor de meeneemprijs omdat ie al in een uitstekende staat was zoals ie er bij stond. Toch thuis nog even mijn favoriete zaken overzetten van mijn oude fiets zodat ie helemaal perfect is naar mijn smaak. Wij komen nog eens terug voor jullie ruime en kwalitatieve assortiment aan gebruikte fietsen!
Helaas was de service ver te zoeken. Ik kocht een accessoire voor een fiets die ik niet hier gekocht heb. Ik woon hier nog maar pas… Deze kon er niet als service opgezet worden, dat zou arbeidsloon kosten. Dus moest ik heel onhandig daarmee naar huis fietsen. In alle plekken waar ik gewoond heb, heb ik nog nooit zo’n gebrek aan service meegemaakt. Ik ken fietsenmakers juist als behulpzaam. Maar deze zaak heeft denk ik geen nieuwe klanten nodig. Deze klant komt nooit meer terug.
Ik was op zoek naar een fiets met een kleinere frame maat. Fantastisch mooie fiets gevonden op de website. Heel gemakkelijk en snel een afspraak gemaakt met van Beek’s rijwielhandel om de fiets te passen. Vriendelijk personeel, no nonsense en binnen een week geleverd. Prachtige winkel. Ik ben heel erg tevreden en zou zeker mijn volgende fiets weer bij van Beek’s rijwiel handel kopen.
Gigantische voorraad fietsen, deskundige hulp bij het maken van de uiteindelijke keuze. Super website!
Heb er een elektrische bakfiets gehuurd. Was perfect. Bij het ophalen super vriendelijk en werd er nog eventjes gekeken om hem goed af te stellen en de bandjes op te pompen en rustig en duidelijk uitgelegd over hoe de accu opgeladen moet worden en eruit gehaald moet worden. Top!!
Fijne winkel, goed geholpen! snapten goed hoe mijn accu werkte, of niet werkte! Dankjullie wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid